torsdag, desember 21, 2006

Ankomst Manila

Etter en turbulent reise og en turbulent ankomst er vi nå trygt stasjonert hos våre gode venner Ola og Eirin Oftedal i Manila.

Turbulensen skyldes ikke Filippinenes mange tyfoner, det er derimot vår egen helse som nok en gang spiller oss et puss. Feber, hals- og ørebetennelse har lagt en forløpig demper på julestemningen.

Uansett så er vi ved meget godt mot, og vi nyter gjensynet med våre gode venner. Vi er veldig priviligerte som har Ola og Eirin innenfor Phibuns oppnåelige radius, og vi gleder oss stort over muligheten til å feire jul sammen med dem.

På bildet ser dere Kaja som koser seg med nyankomne Andrea Oftedal. Kjempestas å bli kjent med denne herlige jenta!

8 kommentarer:

mamma sa...

Godt med eit livsteikn -god betring til dykk alle :-)

seimsbanden sa...

Hei lille Kaja!

Ser ut som du koser deg med lille Andrea!!

Og nå er det ike lenge til jul.... Tante Bente skal jobbe på lille julaften.... og vet du... når tante var på jobb, da så jeg en liten jente som var litt lik på deg!!! og da tenkte tante: åh.. Tenk å få leke med Kaja nede i Thailand...

God bedring til dere alle.

Må julen bli fin og gi deg ro i sinnet. La alle problem bli små og forsvinne... La dagene som kommer bbli gode og fine.. God jul i fra meg til deg og dine =)

Klem fra tante Bente og Rune

sivml sa...

Godt å lese at dere er vel framme, også håper jeg at dere blir fort friske! Om under ett døgn forlater vi Phibun.. Merkelig tanke.. Og forresten.. Vi skal til Singapore etter jul!!!!! Vi fikk nemlig ikke visum og må ut av landet:D Så nå vet dere det hvis ikke dere allerede har hørt det..:)
GOD JUL!
Klem fra Siv

morfar sa...

Trist å høre om feber-øre/hals problemer får håpe ar dere blir friske nok til å nyte vennskap og julemat. Ser at kaja koser seg med Andrea på fanget. Må dere ha en riktig så god julehøgtid og hilse så mye til Eirin,Ola og Andrea.
hildur og sigmu

Anonym sa...

Godt dere er vel framme! Hils masse til vertskapet, siden de ikke har blogg selv....
Hvor lenge blir dere i Bangkok når dere kommer tilbake til Thailand? Jeg kommer dit den 8.
Jentene skal forøvrig ikke til Singapore for godt heldigvis, bare 8 dager for å få nytt visum.
agnar

Janne sa...

Godt dåke e komme dåke fram! GOD BEDRING!!!! Ha det fint med gode venner! Igjenn....GOD JUL!!!

Marit og Satad sa...

Her i Phibun er det lillejulaften nå, bestemor er oppe å legger Ingeborg Anna mens bæp bæp og Satad er på rottejakt. Satad har vært hos slakter'n og bestilt juleribbe til i morgen tidlig, så nå er vi kjempespente på om den blir like god her som i Norge.
Pakkene ligger allerede under treet, og både store og små her i huset gleder seg veldig til pakkeåpningen. Men først skal vi gå rundt juletreet.

Det var litt julestemning her fra Phibun. Vi tenker på dere og håper at dere har det godt. Håper alle er friske igjen og at dere koser dere i det store utland.
God Jul til dere alle!

Vold sa...

Kjære jenter vill og gal avd eksotiske Østen!!

Skulle gjerne vært i lag med dere, men gleder meg til å bli gjennforent til sommeren!!
Kos dere masse alle sammen, og god bedring til både den ene og andre!

GOD JUL!!

Klemmer fra Vold
Jenter vill og gal avd Norge