lørdag, juli 02, 2005

Vi reiser!!


CACBIZKP
Originally uploaded by Sørheim.
Ja, ja alle venner, nå reiser vi! Mandag formiddag (4.juli) reiser vi avgårde, til Trondheim... Ikke det mest spennende reisemål kanskje, men for oss er det første stopp på en lang reise. I den øde, fotballavdankede byen Trondheim skal vi på NMS sin generalforsamling. Etter en uke i denne øde og fotballavdankede by så reiser vi direkte til Thailand. Vi reiser mandag 11.juli, og etter ca 20 timer er vi på plass i Phibun. Så vær tolmodig alle mann, det tar nok en stund til neste blogg-melding fra Kjartan. Vet ikke helt når vi er på nett i Thailand. Husk: Den som venter på noe godt...!

Vi er glad for all forbønn vi får i denne perioden! Gleder oss, men er spente.

Mens dere venter kan dere jo skrive noen kommentarer på bloggen, rakke ned på Rosenborg og hylle Brann f.eks.

7 kommentarer:

Agnar Aasland sa...

JA, nå er iallefall bagasjen deres godt pakka i lastebilen. Er glad dere også skal til Trondheim!
Det er tråløst nettverk der oppe så blogging skal alltids la seg gjøre....

Nils sa...

God tur. Send et kort...

dr.k sa...

Vet ikke helt om jeg vil hylle Brann akkurat, men det gleder meg at Rosenborg sliter litt. Er litt lei av å alltid måtte heie på Rosenborg i Champions League. Hadde faktisk vært kjekkere å heie på Brann ved en anledning.
Lykke til i Trondheim! Gleder meg til nyheter fra Thailand...

(Tante/Søs/Svigerinne) Siril sa...

Eg har ein blanda følelse med at dokke reisa fra oss. Hvis eg tenke egoistisk, å det gjørr eg (iallfall av å t), så sko eg gjerna hatt dokke her. Iallfall i Norge. Men eg vett jo at dokke komme t å gjørr ein glimranne jobb i Thailand. Å som du Kjartan pleie å sei, me treffes jo igjen. Dokke flytte jo ikkje fra denne verden. Dokke må iallfall ha lykke t å Guds velsignelse.

Anonym sa...

regner med at dere er fremme for lenge siden når denne mailen leses. Svigermor er nesten ferdig med.............Tårene er tørket og hun/jeg gleder oss over tilbakemelding om at alt har gått greit på reisen. Ønsker dere en riktig god og velfortjent ferie. Ber ikke om fint vær, men heller om at alle 6 får en kjekk feie og takker for at dere er vel fremme.

hilsen hildur og sigmund

Roar D.M. sa...

Lykke til!
Håper å få til et besøk mens dere er der nede, og lover å ta med det dere skulle begjære av norske meieriprodukter, aviser og kanskje ei svele eller to?

Mamma Kari sa...

Kjære Kaja, Eirin og Kjartan !
Godt å få snakka med dykk i dag. Rart at de er så langt borte og likevel så nådde vi dykk så raskt!
Tenkjer med glede på dagane vi fekk ha saman i Trondheim. Vi tenkjer mykje på dykk og håpar de får ein god ferie!