søndag, oktober 23, 2005

Kaja, en typisk jente... (del2)


PA220029
Originally uploaded by Sørheim.
Vi har allerede presentert Kaja sin manikyr erfaring i Hua Hin, men det stopper ikke der...

Kaja er og blir en typisk jente! I går fikk hun boltre seg i mamma's velutrustede sminkeskrin, og med litt hjelp så traff hun etterhvert de rette steder med de rette "medikamenter" (hva kaller man egentlig slike ting?).

Som dere ser på bildet så er ikke Kaja den som har lettest for å skjule sine følelser. Hun syntes rett og slett at hun var vanvittig pen der hun stod iført hårgele, leppestift, pudder og slike greier man har over øynene.

Tenk for en verden vi hadde hatt om alle hadde et slikt selvbilde!

12 kommentarer:

Maria sa...

Kaja er kul!! Rett og slett!
Tenkte på dere og Tveten under GP-showet i går... noe dere hadde likt altså! Og Brann spiller siste hjemmekamp på gammel stadion i strålende sol om en halv time mot Odd Grenland. Burde vinne... Heia Brann!

bestemor sa...

Hei Kaja! Du er ei lita skøyrarjente, lurar på kven du liknar på....???

tante siril sa...

Heisan
Det e godt du begynne tidligt Kaja. Eg begynte og med di mor sin sminke, så hu har lert oss opp begge to.
Tenkte bare og eg sko skriva at eg nettopp fekk veda at Johanne e gravid, så nå kan eg få ein liten erstatning for Kaja. Men det gjørr meg jo og litt stressa.... Folk begynne å bli så etablerte, å her sidde eg...
Siril

siggi sa...

Trodde jo sånt "sparkel" hørte den eldre generasjonen til, men tidlig krøkes den som god "malermester" skal bli. Må jo innrømma, at eg syns det e fint på adle jentene "mine" hvis det ikje øvedrives!
kjælig helsing
farfar

Anonym sa...

Hei alle tre!
Koseleg å lesa om dykk og sjå bilde.Bilda printar eg til og med ut og tar med til bestemor. Då "pratar" ho med Kaja. Er så kry av henne. Ringer ein dag til deg Kjartan. Vil ha litt stoff til misjonsmessa 5.nov.Snakkast..

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Tusen takk for meldinger. De settes stor pris på!

Så til deg, gode svigerfar. Når ble du farfar? Greit at du setter stor pris på å være min svigerfar, men du trenger ikke skryte på deg å være min far! Puggelekse til neste blogg: Skriv 10 ganger "Jeg er morfar" på et stort, linjert akr.

Snakkes!

Kjartan

Anonym sa...

Kaja er Tøff
Kaja er Kul
Kaja er Rå

siggi sa...

Selv om jeg har et ønske om å bli farfar en gang i frentiden, så er jeg fortsatt en stolt morfar, tror nok det var, at jeg hadde lovd min far og eirin,s farfar og hilse så mye til dere. God eller dårlig unnskjyldning eller?
helsing
morfar

Siril sa...

Tenkte bare at eg måtte informera om at der nå e 0 grader å snø i Oslo. Så nå sko eg gjerna vert nere hos dokke å kost meg i varmen i stedet. Eg såg ut som ein snømann når eg kom opp på skulen i dag. Godt at eg gjekk t innskaffelse av gode varme kler når mor va på besøk.
Siril

Siril sa...

Med litt hjelp av mor selvfølgelig

Ingvild sa...

Hei på dere!
Herlig fotogen jente!!!
Siden Kristian elsker rosa så kunne kanskje Kaja og Kristian blitt et bra par!!!? Verdt å nevne at Molde kommer til å klare seg...!!! Jon Eirik er litt høy om dagen...start lever!

Kristin, Øyvind og Amund sa...

SKUFFA !!!!!

Når jeg så at det var 11 kommentarer til denne artikkelen, så hadde jeg forventninger om å finne en interesant og tidvis nyttig diskusjon om noe av alt det hemmelige som finnes i skapene i de fleste familiers bad...

Ville bare si at jeg tror det over øya heter maskara eller mascara eller noe sånt. Og pudder tror jeg du lett kan bytte ut med rouche (stum e) eller noe liknende, for å fremstå med litt større overbevisning.

Men om jeg står fram med særdeles lite overbevisning, har jeg ikke noe imot å bli irettesatt. det er ikke mitt fagområde heller, dette her.

Men Amund hilser og sier han synes Kaja er fin!

Øyvind