onsdag, januar 25, 2006

Velkommen hjem!


Velkomstfest
Originally uploaded by Sørheim.
Det er med stor glede at også vi, om enn noe forsinket, kan ønske Marit og Satad hjertelig velkommen hjem!

Med seg fra Norge har de nyeste skudd på stammen, lille fantastiske Hanna Olise (ligger på armen til Lek, barnehagetante og tante).

Mandag var vi alle invitert til en velkomstsamling hjemme hos Marit og Satad. Våre flotte thaivenner (språklærere og barnehagetanter) laget hærlig mat og stemningen var topp.

Vi gleder oss stort over å ha våre gode venner og "hjelpere" tilbake!

Kaja ber meg dessuten å presisere at det var utrolig stas å få Ingeborg Anna i barnehagen igjen. Duoen er atter blitt en trio!

7 kommentarer:

Tante Bente sa...

Så kjekt for Kaja da. Det ser veldig koseligt ut ja.... er i bergen og nyter solen =) Kaldt men fint. Stoor klem

Janne sa...

Kjekt at Kaja har da så fint i barnehagen! Litt rart å sjå dåke i ein sånn setting. Alt godt!

tante Siril sa...

Halloen.
Så koseligt at der nå blir flerre i barnehagen igjen, nesten samtidig som det blir færre i huset. Men det e vell ikkje så lenge t dokke får nytt besøk forstår eg. Dokke må ha det bra videre i varmen. Her i Oslo e der nemløigt ganske kaldt, å ein god del snø.
Siril

tante Siril sa...

Forresten, måtte bare sei at eg e imponert øve at mor bade, det e det ikkje så ofte me ser, menm ka gjørr me ikkje for barnebarnet.
Siril

mamma sa...

Vil berre ønskja ei god helg! Det blir litt tomt når mormor og morfar reiser vil eg tru, men slik er livet....det er berre til å gle seg til neste besøk. Snakka med Trorbjørn i går, han sat på ein buss på veg til Argentina og hadde det bra.
I dag reiser eg til Stavanger på KrF konferanse. Kunne godt tenkt meg at de var i Stavanger i dag..
Kjekt at Thai-familien er komplett att. Ha det fint! :)

bestefar sa...

Og her fra Masfjorden måtte jeg bare få fortalt at i dag står familiegudstjeneste på programmet - begynner om halvannen time - barnas misjonsdag, med Thailand og misjonsdokker(!) i fokus, med litt informasjon og med offer og forbønn. Ha en fortsatt god søndag.

morfar sa...

Hadde bare lyst å takke for et fint opphold hos dere. Vi er begge takknemmelige for tiden vi fikk med dere 3. Spesielt var det fint å få være med dere på Torsdag og oppleve samholdet og i varetagelsen av hverandre. Har sett igjennom noen av bildene, så nå lever vi på gode minner en stund fremover. Er imponert av fremgang i språk. Opplevde at dere var oppglødd m.h.t. senteret i Mokdahan < sikkert ikke riktig stavet)
Dere er noen fine representanter alle sammen. Glad i dere hils Espen, Maria, Marit og Satad og ungene.
hildur og sigmund