fredag, februar 03, 2006

Grunnstein på plass i Mukahan!


Grunnsteinsnedleggelse
Originally uploaded by Sørheim.
I dag har vi vert med på en stor begivenhet i den lutherske kirken i Thailand. Grunnsteinen kom på plass i det nye kirkesenteret i Mukdahan!

Det var flott å få være med på denne begivenheten som NMS sine representanter.

Både Thaikirken, NMS og vi har store forventninger til hva dette senteret skal få bety for Guds kirke i vår region.

Det var også veldig kjekt å få møte evangelisten, Sim, som allerede har jobbet i Mukdahan i flere år. Hun er et flott menneske med en stor gave for å evangelisere.

Når kirken innvies om litt over et år, er det allerede en stor menighet som er klar til å flytte inn. Bare til påske er det over 20 thaier som skal døpes!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjekt, visste ikkje at planane var kome så langt.Det er alltid høgtidleg og flott med slike markeringar, det er teikn på at ting skal skje.
Har prøvd å ringja i dag, prøver att i morgon.
Held på å laga pizza, Bente og Rune kjem i kveld.

Anonym sa...

Halla Alle Sammen!!!!!!
Ja så sitter vi i masf. og skal snart nyte mamma sin særs gode pizza. Damdi dam...... =) Klem.

Anonym sa...

prøver nok en gang med en kommentar, Lurer på om det er noe galt med pc-en. da det ikke ser ut for, at dere får komentarene, Vil takke for en fin tid sammen med dere. Utrolig kjekt å få være med dere rundt omkring og bli litt kjent med folka rundt dere, Få oppleve miljøet og fellesskapet blandt dere misjonærer. Håper at du Kjartan er blitt frisk.
Hva innbærer grunnstein nedleggelsen i Mukdahan for dere? Er det nå vedtatt at det blir bygget et senter der? Hils kjente
mormor og morfar