fredag, mars 10, 2006

Innholdsrike dager

I Phibun går livet fremover i stort tempo. På tross av vår meget landlige lokalisering er våre dager preget av stadige begivenheter.

Dagen etter ankomst fra Bangkok var vi invitert i bryllup i menigheten Khoknoy. Brudeparet hadde vi aldri før møtt, men i kraft av våre stillinger var vi nok naturlige gjester.

I Norge regnet vi oss selv for å være gamle ringrever i bryllupsfeiring (ca 30 bryllup på 6 år...), men her i Thailand var dette en ny og flott opplevelse. Utfordrende mat, hyggelige folk, god musikk og uforståelig underholdning stod på programmet. I dag har vi hatt den store gleden av å motta nye gjester. "Backpackerene" onkel Thorbjørn og hans kammerat Sven Erik har gjort sitt inntog. (Les om deres bravader på egen blogg).

Dette er til stor glede for hele husholdningen i Phibun. Regner også med at et urolig morshjerte i Masfjorden nå kan falle til ro. Din omflakkende sønn er nå i trygge misjonærhender...

Allerede i morgen skal vi inkludere dem i Phibuns særegne kulinariske opplevelser. Vi skal på fest hos Marit og Satad. Meny: Grillet rotte og slange!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eirin kor e du på bildet? Trudde ikkje du va mediesky!
Så koseligt me besøg igjen då. Godt å ha brodern nere Kjartan? Larsen-gjengen har jo vert nere i fleng (minus meg då), så det va godt at der kom ein Sørheim nå.
Onkel Thorbjørn: det va et søtt bilde av deg å Kaja.
Klem fra Tante Siril

Anonym sa...

Ja, det gjer godt i morshjarta å sjå at gutane mine har funne kvarandre ute i den store verda. Det er vel neppe misjonærhendene som gjev mammo den største tryggleiken, men det beste er to gutar, som har vore langt vekke fra kvarandre og oss her heime er saman, det gjer utruleg godt i morshjarta! Og til deg Thorbjørn, bruk tida med Kaja godt. Kos deg og ha det fint saman!

Anonym sa...

Prøvde å åpne bloggen din Thorbjørn, men det var tydeligvis forbudt ommråde for undertegnede, lurer jo litt på hvorfor da. Regner med at dere har hatt en fin tur. Og etter hva jeg har hørt er på vei hjemover? Håper dere får et fint opphold hos fam. Sørheim. Følger du oppfordringen fra mora de i Masfjorden, høster du gode minner for fremriden. Ha det bra Torbjørn og hils din ukjente venn og vertskapet
hildur og sigmund