fredag, august 04, 2006

Løftebrudd!

19.juli yndet vi å påstå at "We are back" i bloggens verden. Makan til vås. Siden forrige post har det nå gått hele to uker, ny negativ rekord hva Sørheim's bloggen angår.

Redaksjonen vil med dette komme med en uforbeholden unnskyldning for manglende oppdateringer, og med en bønn om tilgivelse blant våre kjære lesere.

På grunn av besøk og travle dager vil vi anslå vår endelige retur til å inntreffe ca 10.august. Frem til da oppfordrer vi alle våre lesere til å følge vårt liv gjennom bestemor og bestefar sin blogg. Denne er i motsetning til vår blogg spekket med inntrykk fra de siste ukers bravader i Thailand. Dere kan lese bloggen ved å trykke HER.

På bildet ser dere en smakebit av hva dere der kan finne. Bestemor og bestefar sitt møte med Lovsangshjemmet i Bangkok.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du er tilgitt.

klem

Anonym sa...

Ja, har savna å "høre" fra dere! Kos dere med besøk!

Anonym sa...

Genitiv er uten apostrof på norsk!
Altså: Sørheims blogg!

Anonym sa...

Tilgivelsen sitter langt inne i allefall hos en utolmodig mormor, men har selvsagt hatt stor glede av bestefars\mors blogg. Kjekt å høre om alle opplevelsene dere har sammen. I går hadde undertegnede nok en frustrerende opplevelse på VIKING stadion. Så forresten Brannkampen på TV etterpå. For første gang på lenge banket mitt hjerte for Brann, men hva skjedde. For tiden følger vi med spenning på nyheter fra midtøsten, og det ser ut at turen til Israel henger i en tynn tråd. Men det betyr ingenting mot det som oppleves av befolkningen der nede. Håper og ber om fred.
Kos og klem fra mormor\morfar

Anonym sa...

Ha det fint paa tur! Me maa ha ein prat snart! Nyter flotte dager paa Naxos, te bake i Stav lordag.
Hey, daa!