onsdag, september 20, 2006

Militærkupp i Thailand

Kjære alle dere der hjemme. En kort oppdatering fra Thailand. I Bangkok har vi i natt hatt militærkupp, og det er i dag erklært unntakstilstand i landet. Selv om slike tilstander alltid er dramatiske, så ser det ut til at dette kuppet vil forløpe uten den aller største dramatikk.

Her i Phibun går livet med det vante, bortsett fra at alle offentlige virksomheter, inklusive politiet, har fridag.

Vi har det trygt og godt. I dag leser vi språk som vanlig og prøver å riste av oss alle kakene fra i går.

Det er en viss fare for at vi kommer til å miste internett og telefonforbindelse med utlandet. Dersom dere ikke får tak i oss trenger dere ikke bekymre dere.

Vær gjerne med å be om at dette må få en god utgang for folk og land.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har fått Eirins melding på telefonen samt nyheter på bloggen. Virker som det er et fredelig kupp. Prøver å nå dere på "skypen", men har foreløpig ikke fått kontakt Ca. kl. 09:00 nors tid.
mormor og morfar

Anonym sa...

Takk for meldinga. Vi har fylgt med på nyhetene. Det blir spanande å sjå korleis dette utviklar seg, men vi kjenner oss trygge for dykk!

Anonym sa...

Det gjør nok litt inntrykk når vi plutselig hører slike nyheter og har våre der. Men nyhetsbildet hos oss har vært slik at vi ikke har følt stor grunn til direkte engstelse - vi har hatt inntrykk av at det har forløpt rolig, med begrenset aktivitet. Derfor gjør to ting oss rolige: Det høres ut som det kan forløpe noenlunde uten stor dramatikk - og - vi er trygge for at dere er i de beste hender - - den levende Guds trofast hånd! Men det gjør godt å høre fra dere og høre at dere har det bra.
Vil også si: Bønnebrevet dere sendte uavhengig av dette har vi mottatt, og det vil vi også ta med oss!