mandag, oktober 09, 2006

Fagdager

Fagdager for alle NMS misjonærer i Thailand er en fast årlig begivenhet. I uken som har gått har vi gjennomført årets fagdager på Bangkok Christian Guesthouse.

Til tross for at det hele ble noe amputert på grunn av diverse sykdomsbølger så har vi hatt en fin uke. Vi opplever det som avgjørende viktig at vi setter av slike dager der vi kan få del i hverandres kompetanse, søke felles retning for vårt arbeid, kjenne at vi er mange som står sammen og legge liv og utfordringer fremfor Gud i bønn.

På bildet over ser dere vår gode kollega Knut Hallen som undreviser materialet han har fordypet seg i under sin studiepermisjon i sommer, "Celler som bygger. Misjonerende menigheter".

På bildet til høyre kan dere se to smekre damer som er ute og nyter en bedre gallamiddag i en båt på en av Bangkoks mange kanaler. Litt luksus skal jo en moderne misjonær unne seg...

Til slutt viser vi et stemningsbilde fra Bangkok Christian. Der ser dere "storfamilien" Sørheim og Tveten som spiser sin lørdagspizza i gjestehusets TV-stue. Hærlig å kjenne smaken av storby. Ikke nok med at de har PizzaHut i denne byen, man kan til og med få pizza kjørt på døra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Det så deilig ut både med luksus og pizzakveld:) Savner å ha dere litt nærmere!!
Klem Ingvild

Maria og Espen Tveten sa...

Hmm...så jeg virkelig så dårlig ut? Følte meg elendig, men trodde ikke det gikk an å se...

Maria