mandag, november 06, 2006

Dåp i Mukdahan

For Waraaphoon (til venstre nederst) og Raachay (til høyre) vil søndag 5.nov 2006 alltid være en helt spesiell dag. Dette var dagen da disse to flotte menneskene på 23 og 25 år ble døpt inn i Guds Rike.

De var også en spesiell og flott opplevelse for vår familie, inkludert Hildur og Sigmund, som fikk ta del i denne dåpshandlingen i Sims stue. Da vi forlot Phibun lørdag ettermiddag visste vi ingenting om dåpen, men på vanlig vis ble vi orientert i siste liten da vi ankom Mukdahan lørdag kveld.

Kjartan fikk i oppdrag å foreta selve dåpen, og ble sittende i de sene timer for å pugge de rette ord og vendinger. Som dere ser av bildet over fikk også Sigmund sin erfaring med thailandsk spontanitet. Han ble kalt frem for å ikle de nydøpte sine skinnende kapper.

Alt i alt så var dette nok en innholdsrik og betydningsfull tur til Mukdahan. Vi føler oss enormt priviligerte som for lov til å leve midt i Guds plan, i en ytterst meningsfull tilværelse.


Ved å klikke på videoen under kan dere se en liten 360 graders visning av den flotte elvepromenaden i Mukdahan. Her vil dere se hvordan Mekhong elven flyter sakte forbi som en rennende grense mellom Thailand og Laos.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei alle sammen!

Ja det var fin utsikt!

Dere får kose dere masse!!!!!!

klem Fra Bente, Rune
Rago og Lindsey jeffer også en hilsen

Anonym sa...

Det såg veldi flott ut! Og varmt... Ellers vil eg bare minne dåke på: VIKING-brann 5-0!!!!!

Anonym sa...

Ja, heia Viking. Det va bare ein fantastiske dag på søndag. Alle marginene va på Viking si sida, å det va på tide.
Tenk far at du og fekk ver me aktivt i dåpen. Det va vell stas.
Nå sidde eg på jobb, har et mål om å komma meg hjem før klokken e 17.00. Altså ver hjemma før det.
Klem fra Siril

Anonym sa...

Så kjekt med video!

Berit sa...

Jeg har endelig blitt databruker, og syns det er spennende å få et jevnlig innblikk i deres liv i Thailand! Et litt annet liv enn vårt ja, men det skjer da mye spennende her også! Sånn er det når Gud er over alt! Berit