onsdag, januar 03, 2007

Noen glimt fra Manila

Vi er nå vel returnert fra Manila. Vi vil takke Ola og Eirin for en fantastisk ferie, og vi vil gi dere kjære lesere et lite innblikk i vårt avslappende og nødvendige avbrekk.

I år var Kajas debutår som gaveutdeler. Stor stas!

Skype er vår gode venn. Ved hjelp av dette glimrende verktøyet kunne vi nyte julekvelden "sammen" med alle kjære der hjemme. Her kan dere skimte bestemor, bestefar og oldemor i bakgrunnen.

Filippinene er et katolsk land, og i år deltok vi på katolsk messe 1.juledag. En spennende og lærerik opplevelse for karismatiske lutheranere. Godt å merke enhet i ulikhet!

Kontrasten med stor K. 2.juledag tok vi turen ut av vår idyll og møtte livets harde realiteter i Manilas slum. Her fikk vi blant annet et sterkt møte med en døende familiefar i deres mørke hus på 4-5 kvadrat meter. Det er her julens budskap får sin virkelige himmel.

Ola tok ansvar for Kjartans formkurve under vårt utenlandsopphold. 5 tennisøkter og 2 joggeturer er ingen dårlig fasit!

5 kommentarer:

Anne Brit og Arne sa...

Så fine du va i bunaden din, Kaja! Me glede oss te å treffa deg ijenn neste helg!

Rabenorolahy sa...

så fine juleferie dåkke he hatt! håbe 2007 varte veldig bra for adle tri!

klem

onkel Petter sa...

Kjekt å høyre at juleferien gjekk fint - litt mildare der enn her tross alt forstår vi. Håpar de får eit godt år med fred og velsigning midt i spenning og utfordringar! Her hos oss minkar det med folk att no, snart er vi "tosammen" tilbake her. Fint det og. Har hatt det kjekt i jula.

Geir sa...

Eg e nok ein gong imponert Kjartan! Poesi og tennis, det er bra!
men korleis går det egentlig med tubaen? Du kan jo ikkje legge den heilt på hylla. Den ville vel knapt få plass der... Så mi oppfordring er: Kjøp deg ein billig thailandsk tuba, og bruk den for alt den er verdt! Eg ser ikkje bort frå at det kan bli til oppbyggelse for menigheten. Musikken kan ofte nå lenger enn ord vettu... hehe

Janne sa...

Veldi kjekt å sjå bilder fra juleferien dåkas.Gla for at Eirin og Ola ikkje bur så ALT for langt vekke fra dåke. Gode venner e ein velsignelse!