mandag, januar 15, 2007

Nye impulser

Redarsjonen vil nok en gang beklage det lange nyhetsfraværet. Denne gang har oppholdet to årsaker.

For det første er vi som vanlig mye på farten. Forrige uke tilbrakte vi for det meste i Bangkok. For det andre fikk vårt kamera et brutalt møte med Thailands røde jord. I dette sammenstøtet måtte vårt trofaste kamera bøte med livet. Det stod ikke til å redde.

Heldigvis er sørgetiden kort når det kommer til elektroniske gjenstander. Bangkokturen førte med seg nytt liv og nytt kamera.

I Bangkok har vi forøvrig deltat på et kurs for nye lutherske misjonærer. Et meget interessant kurs som i tillegg til nyttig undervisning også gav oss muligheten til å bli bedre kjent med våre australske, japanske, finske og singaporeanske kolleger.

På søndag var vi på en spesiell og flott gudstjeneste. Vi besøkte menigheten Jai Samarn Full Gospel Curch der vi fikk oppleve noe av "pinsekraften". Denne pinsemenigheten er Marits tidligere menighet, og det var veldig flott å få synge lovsang av full hals. Noe på thai og noe på engelsk.

Hver søndag samler denne menigheten ca 1000 mennesker fra mange ulike nasjonaliteter. Heldigvis er majoriteten thaier, men godt tilrettelagt oversettelse gjør at også mange utlendinger finner veien.

Til slutt vil vi fortelle at vi i dag har fått storfint besøk. Saxofonisten Tore Ljøkjel har ankommet Phibun sammen med en diakon fra Kristiansand. De skal være sammen med oss frem tillørdag. Mer om dette kommer snart!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har stor forståing for at redaksjonen ikkje til ei kvar tid er intakt. Det er ikkje lesarane heller! Men kjekt å høyre og sjå. Til lukke med nytt kamera og med Tore!

Anonym sa...

Kjekt å hørre lyd fra dåke igjenn!!! Får meir og meir følelsen av at dåke e misjonæra no. Gratulera med nytt kamera!!!

Anonym sa...

Hei! Godt å høre at dere har det bra! Tenkte eg skulle bruke denne kanalen til å annonser at eg har fått meg ei kjerring fra kragerø som heiter trude!

Kanskje eg er oppe på sånn web telefon snart!

Ha ein fin dag!

Thorbjørn,

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Dette må være tidenes bloggmelding broder! Gleder oss til å snakke med både deg og kjerring. Send en mail når du er oppe og går på Skype.

Anonym sa...

Ny bilder og tekst er alltd velkomment skue. Lurer på om mor til Ljøkjel hete Rigmor? I såfal en gammel nabo fra Trones.

Anonym sa...

Hei Kaja!
Kjekt å se bilde av deg! Du må ha en fin dag i barnehagen. Vi spiser eple og koser oss.
Hilsen Filip og ELias