fredag, januar 26, 2007

Toner fra Laos

Etter en meget travel start på året 2007 er det en noe syk og sliten liten familie som er samlet i Hoay Pay. Programmet har vært stramt, med velsignelsene rike og store.

Etter at våre gode gjester og "virvelvinder" Tore og Per forlot oss forrige fredag, bar det for Espen og Kjartans del rett videre til Laos.

Og for å si det som det er, det å være på besøk hos kirken i Laos er som å smake på den bibelske varianten av melk og honning. Det er en opplevelse som ikke lar seg gjennfortelle. Det er en sterk og dyptgripende erfaring av dette fantastiske at den allmektige Gud bor og arbeider midt i blandt oss.

Vi takker denne forfulgte kirken av dette flotte folket for deres klare vitnesbyrd om tro, håp og kjærlighet.

Øverst ser dere en gruppe mennesker som er samlet i bønn etter gudstjenesten. Under kan dere se en video av denne menighetens kvinnekor. En fantastisk flokk. Jeg kan love dere at dette koret var fult av strålende og oppreiste kvinner.

Det var ikke meningen at denne videoen bare skulle vare i 4 sek. Litt krøll i opplastingen får ta skylden...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skikkeli misjonærliv! Får frysninger!

Agnar Aasland sa...

ÅÅÅÅÅÅhhhh!! Skulle gjerne vært med dere som planlagt, men slik blei det denne gangen! Satser på å få tatt det igjen om ikkje alt for lenge! Takk for all hjelp i forbindelse med Laos-turen!