lørdag, februar 24, 2007

Gjenforening med Ganddal

Etter et et Masfjord besøk som var både godt og vemodig satte vi torsdag 15.feb kursen mot Ganddal.

Med oss hadde vi da noen fantastisk flotte erfaringer fra Masfjorden. Det var utrolig godt for oss å få være sammen med slekt og familie når vi sammen fikk følge Kjartans bestemors siste dager. Hun sovnet stille inn 12.feb. Alle vi her i Thailand takker bestemor og oldemor for alt det rike hun har fått bety for oss i livets mange faser. Bestemor var familiens samlingspunkt, og vi satte stor pris på denne uken som var hennes siste bidrag som stor-familiens sentrum. Takk for alt bestemor.

Vi vil også takke alle dere der hjemme på Ganddal for viktige og gode dager sammen med dere. For oss som bor langt borte er det særdeles godt å merke den nærheten som er mellom oss, og som ikke minst Kaja opplever.

Vi gleder oss stort til å treffe dere alle igjen når vi kommer hjem på sommerferie om 4 mnd.2 kommentarer:

mamma sa...

- og vi seier takk for at de kom og var med oss! Det var så godt. Kjekt å sjå dykk i Ganddal, og at de fekk fine dagar saman med folket der.

Arve Løtveit sa...

Kanskje vi kan ta en kopp kaffe her i Stavanger til sommeren Kjartan. Det er langt mellom oss siddis-striler vet du. Så sees vi kanskje til sommeren da ... :)