fredag, februar 09, 2007

Vi er i Norge

Kjartans kjære bestemor fikk for kort tid siden en alvorlig forverret helsetilstand. I den forbindelse bestemte vi oss for å reise hjem til Norge for å tilbringe to uker sammen med familien.

Med god hjelp fra gode NMS kolleger i Thailand og i Norge fikk vi organisert turen i rekordfart, og allerede søndag kunne vi sette våre føtter på Flesland.

Det er veldig godt å være hjemme, og det er spesielt godt å se hvordan Kaja sprer liv og glede i familien. Som eneste barnebarn og eneste oldebarn er det ingen tvil om hennes posisjon som midtpunkt og solstråle.

For oss er dette en spesiell tur, en tur der vi kjenner på smerten ved avskjed og død, samtidig som vi opplever gleden av gjenforening og familiefellesskap.

Øverst kan dere se et for oss rørende bilde av tre generasjoners gjenforening. Oldemor,bestemor og Kaja.

Under kan dere se to av de mange bonuser denne uønskede turen så langt har bydd på: Snø og minusgrader samt Grandiosa.

Vi håper at alle dere kjære og gode venner her i fedrelandet har forståelse for at vi i denne omgang vil prioritere familien. Vi kommer sterkere tilbake til dere ved neste anledning!5 kommentarer:

Rune pune sa...

Godt å se deg i kjente omgivelser igjenn kjartan.

Ingvild sa...

Kos dere med familien! Kanskje vi kjøper grandis sammen på butikken på Ganddal, man kan jo håpe på et drømmetreff:) Vi håper på besøk til sommeren!!!
Klem fra Ingvild og co!!

Siril sa...

Eg glede meg t å treffa dokke t helgå. Eg komme med flyet kl 19 på fredag. I helgå har eg vert på studentImpuls. Det va bare heilt fantastisk. Der va fleire av dokkas venna der. Va nemligt ein del fra Imi som va der å gjorde ulike ting.
Klem fra Siril

Janne sa...

Vell te bake ette ei flott helg med sol og ski i Sirdalen! Du, Eirin satt meg temmelig ut når du ringte fra eit norsk nummer... Godt det ordna seg så snart med flybill heim for dåke. Godt å stå sammen som familie i ein sånn situasjon. Håpe Kaja får nyte snøen fleire daga!

Tom Erik sa...

Hei igjen!

Kjempekoselig å treffe dere. Virker som om det var i går,... men det var jo i går. Godt å kjenne at tonen var der med en gang selv om det faktisk er 1,5 år siden vi så dere sist. Håper turen "hjem" gikk bra. Traff dere på noen rare samer med ny snøskuter?
Lykke til med det dere holder på med og med planene fremover!!

Tom Erik