lørdag, mars 24, 2007

"Highlights" fra uke 12

Søndag 18.mars: Gudstjeneste i Phibun kirke. En menighet av flotte mennesker. Gleder oss bare til vi blir så mange flere! Midt i flokken ser dere tidligere Phibun-misjonær Laila Helvig som var på besøk.

Tirsdag 20.mars: Kjartan deltok på samling for alle arbeidere i vårt prosti. På bildet sere dere tre evangelister fra en uavhengig gruppe som plutselig dukket opp, her flankert av Kjartan og Subin. Disse evangelistene var utrolig engasjerte mennesker som evnet å inspirere og provosere i skjønn forening. De kom, formante og forsvant. Takk for visitten!

Onsdag 21.mars: Team Sørheim-Tveten møttes til et siste forberedelsesmøte før vi nå begynner i jobb. For NÅ BEGYNNER VI folkens! Vi hadde fredag vår siste dag som 100% språkstudenter, fra nå av er det 50/50 språk og arbeid. Endelig!!!

Onsdag ettermiddag 21.mars: Vi inviterte Geo og konen Noy på middag. Geo er prest i Ubon samtidig som han også er generalsekretær i ELCT. En spennende og lærerik kveld der vi fikk muligheten til å bli enda bedre kjent samtidig som vi fikk mye nyttig informasjon om kirken vi jobber i.

Torsdag 22.mars: Vi hadde Bibel, bønn og lovsangssamling hjemme hos Tveten. Før vi voksne startet på vårt arrangerte Espen og Maria en flott påskesamling for barna våre. Påskevandring og eggemaling stod på programmet.


Fredag 23.mars: Eirin og Espen var med på cellegruppe i en liten landsby litt utenfor Phibun. Dette ble en flott opplevelse der de blant annet fikk være med å be frelsesbønn sammen med en jente i 20-årene. Halleluja! På bilder ser dere to av den eldre garde som koser seg med maten de ble servert.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg sier med deg Kjartan,HALLELUJA
for godt budskap-flotte bilder.
Og til slutt et fantastisk flott bilde av ungeflokken.
mormor og morfar.