torsdag, april 19, 2007

Et tappert smil

For Kaja har de tre siste dager vært av den opprivende sorten. To pakker er gjort klar for å sendes til Norge, en med destinasjon Ganddal og en i retning Masfjorden.

Disse pakkene vil inneholde Kajas kjæreste eiendom, nemlig alle smokkene/tuttene. Valget om smokkeslutt er tatt, og Kaja gråter nå sine modige tårer. Vi trøster og premierer alt vi er god for, men i mørke kveldstimer kan ingenting erstatte de rosa og gule gummivenner.

Kaja har gitt et klart oppdrag til sin besteforeldre; disse smokkene må overleveres selveste Kaptein Sabeltann. Ikke vet vi hvordan dette skal utføres, men lykke til!

Under ser dere den lykkelige utgaven av vår kjære datter. Vår gode kollega og venn Ondjan blir, på selveste kirketrappa, offer for Kaja og Henrik sin entusiastiske Songkran feiring.

10 kommentarer:

Janne sa...

Tøffe tak...
Lykke te, Kaja!

tante åshild sa...

Oi, oi! Det var triste og flotte saker! Vemodig å ta farvel med smokken! Men det går nok bra! Lukke til alle tre!!! Men kva skal Kaptein Sabeltann bruke smokkane til, Kaja? Brukar han smokk endå??

morfar sa...

Me vett jo kor kaptein sabeltann holde te, så Kaja kan jo få vera med på den store overleveringå i sommer.
mormor og morfar

Siril sa...

Så flinke du e Kaja-vennen. Me det va nok ikkje lett kan eg tenka meg. Nå e det ikkje mange uker det du komme t Norge. Å ikkje mange uker t tante Siril får treffa deg, mamma og pappa igjen. Det ska bli veldigt kjekt. Då ska me lega masse.
Klem fra Siril

Tante Bente sa...

Hei lille Kaja vennen!!!!

Har pappa sendt vekk smokkene dine?
Hmmmm.... Kaja... skal tante Bente fortelle deg noe.... ?

Da jeg var liten så tok Bestefar - og dette husker tante Bente veldig godt: Bestefar kastet smokken i bosset... Bestefar mente at nå var Tante Bente blitt så stor at det ikke lenger var behov for smokk!!! Og du kan tro at tante ble lei seg... Men vet du... Det hjelper veldig å ha en bamse eller en dukke i armene om kvelden... Da blir ikke alt så skummelt.

Stooooooor klem til Kaja fra tante Bente =)

nina sa...

hei Kaja!

Jeg skulle ønske jeg var i Thailand ennå, så kunne vi lekt litt mer!! Spille spill og leke i det fine dukke-huset ditt! Husker du vi gjorde det? Det var så koselig å være på besøk hos deg!

Klem fra Nina:)

Ingvild, sa...

Tutte-treet i Stavanger har falt sammen på grunn av alle tuttene som henger i treet. Du får ta en titt på det til sommeren, Kaja:) Hva er egntlig Songkran feiring? Jeg burde kanskje visst det...Det ser i alle fall gøy ut:)
Klem Ingvild

Anonym sa...

Hei på dere! Jeg synes du er veldig flink Kaja som har sendt tuttene dine til Norge! De trenger dem nok mer enn det du gjør skal du se!! Stor har du i hvert fall blitt, når du kan slutte med tutt!!

Nå har jeg kommet tilbake til Norge, og til Hald.. Det føles veldig rart å være her igjen, men det var godt å se familie og kjente igjen! Men jeg kunne godt ha resit tilbake til Thailand nå! Jeg savner landet, og dere! Håper jeg får muligheten til å treffe dere igjen snart!!
Hilsen Anne- Lise.

Siril sa...

Heisan
Nå har eg kjøpt meg leilighet (ein liten ein) på Sagene/Bjølsen. Så nå e eg ganske glad. Fekk veda at eg fekk ann i går kveld.
Klem fra Siril

Berit Sveen Horn sa...

Godt at Kaja går foran med et godt eksempel. Snart er det Minas tur, og det vil nok neppe gå lydløst for seg..