onsdag, oktober 24, 2007

Frelse, helbredelse og pastorbesøk

I disse dager har vi den store glede av å ha Martin og Irene Cave hos oss. Martin er pastor i vår norske menighet IMI-Kirken, og det er et stort privilegium å ha dem på besøk her i Mukdahan.

De skal være hos oss i to perioder. I den første "avdelingen" som varte fra lørdag til i går har vi nyttet dem som mentorer, veiledere og forbedere for oss misjonærer. I den neste periode som begynner på fredag og varer en uke skal vi blant annet besøke Laos og arrangere lederseminar i Mukdahan for alle våre kirkeledere i nordøst. Vi gleder oss!

Søndagens gudstjeneste her i Mukdahan ble en helt spesiell opplevelse. Som dere ser av bildet øverst så var det Martin som talte. Med en til tider "utagerende" talerstil fenget han sitt publikum godt, og tolken Eirin hadde full hyre med å henge med på diverse kroppslige illustrasjoner.

Det mest spesielle, og det desidert største ved gudstjenesten var likevel at 3 mennesker tok i mot troen, og en person ble helbredet! Dette er det sterkeste vi har vært vitne til her i Mukdahan så langt. De tre som tok i mot troen var en eldre kvinne samt hennes barnebarn og hennes nevø. Barnebarnet (en jente på ca 20 år) jobber til daglig som byggningsarbeider på kirkesenteret. Damen som ble helbredet har vært blind på ett øye i lengre tid, men hun fikk synet igjen!

Gud gjør store ting blant oss!

Her ser dere de tre som tok i mot Jesus som sin frelser. Jenten i gult, den eldre damen til venstre og den 17-årige gutten rett foran Martin. Alle ba de sin frelsesbønn sammen med evangelisten Sim.

Kaja la fullstendig sin elsk på Irene. De to har vært uadskillelige hele helgen. Kjekt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men kem kan de takka??????

Anonym sa...

Kjære dere! Flott å lese om gode opplevelser. En opplevelse å få være vitne til hva Gud kan utrette.Vi tenker på dere og ber om Guds velsignelse over dere og arbeidet.Filip gleder seg til å få bade akkurat når han vil.Håper dere har det bra alle tre. Skal hilse så mye fra Torbjørn. Klem fra Rønnaug.