tirsdag, oktober 16, 2007

Hei sveis!

Her i Mukdahan skjer der for tiden store forandringer over en lav sko. I dag er det redaksjonens eldste medlem som har gjennomgått en "bli ny" opplevelse.

Til tross for et livslangt løp med tynn hårvekst, har Kjartans små grå aldri sett mer dagslys enn tilfellet er i dag. Ny status på hårlengde er 3-6mm, cirka det dobbelte av skjegget dere FAKTISK KAN skimte i undergrunnen.

Kjartan har sjelden lagt skjul på at den karateristiske sveisen har gitt et sterkt bidrag til egen identitetsbygging, men i dag ofret han sine lokker for de praktiske hensyns skyld. Luggen fikk nok av sine daglige trøkker fra en meget trang motorsykkelhjelm.

Som et ledd i gjenreisningen av egen identitet gir vi i dag alle mulighet til å legge igjen en kommentar med vedlagt terningkast. Trill i vei folkens!

9 kommentarer:

mr. KonTore sa...

KONGE. No er vi like. Terningkast 6, uten tvil. Hilsen hår-kompis (eller kanskje ikkje-hår-kompis)Tore

Askøybesteforeldrene sa...

Gratulerer med "åpen blogg" igjen, med nytt hus, med nytt arbeidssted, nye naboer, med overstått 4 årsdag til Kaya og med ny "sveis" t deg Kjartan!
Vi gleder oss over oppdateringen og er glad for at vi gjennom dere også oppdateres på hvordan det står til med naboen....
Vi er ikke så god på terningkast, men ser helt klart behovet for en lettvint frisyre i varmen.
Kampinstinktet i oss gjør at vi her på Askøy ikke vil være dårligere enn folk fra Sotra,- så da ender vi opp med en 6-er vi og!

Anonym sa...

Velkommen etter sier nå jeg, men hos meg går det av seg selv. Og siden du er en ener og Brann desverre blir en ener, så må det jo bli terningkast 1.

sigmund

onkel Petter sa...

Uff - dette m� uten tvil gje effektiv evangelisering - tvangsevangelisering! Taiane har nok ikkje noko valg - terningkast 1!!

Janne sa...

Like veldi godt menn med kort hårlengde. Foretrekke jo absolutt dei med 2 mm.... så eg gir deg ein 5´ar.

Anne/Taptim Gunnerød sa...

obs hadde blitt varsla av eirin....må nok venne meg litt til det..neida tulla,du kledde det,og praktiske ting har vi sansen for,så det blir 4,5....

anne )

Hege sa...

Gratulerer med ny sveis og Branngull.

Bente Cathrine sa...

Gullet er komt hem!!!!!!!!!!!

En sor takk til Viking!

Kan love dere at det ble feiring i byn !

Mye for oss vektere på bystasjonen å gjøre!

Stor klem til dere!!!!!

Ingvild, sa...

Alt kler den smukke:) Gratulerer med både sveisen og gullet....!