onsdag, januar 09, 2008

Hagefest

I dag har vi (Sørheim-Tveten) arrangert hagefest i Tveten-hagen for alle kirkelig ansatte her i vårt distrikt. Det er alltid like kjekt å møte disse våre nye venner og kolleger her i Thailand, og i dag var intet unntak.

På programmet stod blandt annet åndelig fellesskap, tønnekasting, papirflykonkurranse, pinjatas og rikelig med delikat Isan-mat.

For anledningen hadde vi leid inn et av landsbyens mange kollektive "partytelt", og med god skjerming mot den for tiden stigende heten hadde vi det riktig så koselig under den heller stygge duken.

For oss er dette vel investert tid og penger. Vi opplever dette å bygge en nær og god relasjon til våre nærmeste lokale medarbeidere som et avgjørende viktig punkt i vår tjeneste. Vi føler oss rikt velsignet som får lov til å være en del av dette store teamet.

I dag fortjener Espens kjepphest, tønnekastingen, en særskilt omtale. Konkurransen var en stor suksess skal man måle etter stemningsnivået. Den heldige (heldig fordi han slo Kjartan med 3 cm) vinner av konkurransen var prosten Subin. Som dere ser av bildet så er det ikke noe tull med premieringen når Espen drar i gang sine kjepphester.





3 kommentarer:

Anonym sa...

Det e så spennanne å lesa om alt som skjer hos dokke å me dokke. Glede meg t å få se litt av det me egne aue. Eg e så utroligt stolt av dokke.

Anonym sa...

Hurra for Subin, årets tønnemester. Jul i januar er kjekt. Morten

Nils sa...

Har dere fått skaffet piano nå? Stilig!