onsdag, januar 02, 2008

Onkel Thorbjørn og Trude

Vi har endelig fått vårt første familiebesøk her i vårt nye hjem i Mukdahan. Onkel Thorbjørn og Trude kom på lørdag og skal være her i syv-åtte dager. Det er andre gang Thorbjørn (Kjartans bror) er på besøk hos oss i Thailand, men det er første gang han tar med seg Trude. Veldig kjekt for oss å bli bedre kjent med henne. Meget bra dame Thorbjørn!

Bare å beklage at vi byr på vintertemperaturer for tiden. I dag er det faktisk under 20 grader ute! Smått utrolig. Herlig for alle fastboende, men kanskje en smule kaldt for sommerkledde turister med bagasjen full av solkrem.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å sjå at besøket er på plass. Kos dykk. Har nett "funne bilen" Thorbjørn...

Anonym sa...

Så kjekt å se at de er framme hos dere :-)GODT NYTT ÅR til dere alle og gratulerer med overstått til Eirin!! Klemmer fra Anne Grethe på Fitjar :-)

Anonym sa...

Så kjekt å sjå!! Godt nytt år til dykk alle saman! Håpar de får fine dagar saman! Me hadde forresten nokre utruleg kjekke dagar her med besøk av Kari, Knut og Ingvild!
Helsing tante Åshild

Anonym sa...

Har de reist fra dokke nå? Kan tenka meg at det vakoseligt å ha besøk av de. Nå e det heldigvis ikkje altfor lenge t me og komme ner. Eg e der om litt øve 5 uker. Det ska bli heilt fantastisk. Glede meg utroligt møje. Då kan eg tåla snøen og all slaps som ligge på Østlandet for tidå.