fredag, februar 01, 2008

Kirkesenteret er i gang!

20.januar kom de første pengene på bok til det nye prosjektet "Kirkesenter i Mukdahan". Kanskje noen av dere stusser over at dette er et nytt prosjekt. Har ikke Mukdahan vært et NMS prosjekt lenge?

Svaret er både ja og nei. Prosjektet som varte fra 2005 til 2007 var et prosjekt for å etablere en menighet i Mukdahan gjennom evangelisten Sim. I tillegg til dette gikk midlene til innkjøp av tomt og bygging av det fysiske senteret, de fire bygningene.

Nå er det imidlertid startet et nytt prosjekt i forlengelsen av det forrige. I perioden 2008-2010 vil prosjektet "Kirkesenter i Mukdahan" utelukkende finansiere lekmannsopplæring/ledertrening med det nye senteret som base. Dette prosjektet er eid av ELCT og drevet av "vårt" prosti her i nordøst.

I dette lekmannssenteret vil vi misjonærene i Team Sørheim-Tveten stå for den daglige drift. Vi skal arrangere lederseminarer i Mukdahan samt bringe undervisning og ledertrening ut i den lokale menighet. Mye mer vil bli å lese om dette i tiden som kommer.

De siste ukene har vært fryktelig travle, og vi kan med glede si at vi er i full gang! Strategier og undervisningsplaner er under full oppseiling. Lokale seminarer med utspring fra Mukdahan er allerede avholdt. 15-17 februar skal vi ha vårt første "skikkelige" seminar her i Mukdahan. Møbler og undervisningsverktøy er i ferd med å fylle seminarbygget (det ene av de fire byggene, klikk HER for å se bilde). Og sist men ikke minst, stemningen er god i prostiet!

I dag kan dere se bilder fra to av de mange seminarer vi i januar har avholdt i ulike lokale menigheter. Dere ser bilder fra Eirins kor/lovsangsseminar i Khoknoy samt bilder fra Espen og Kjartans lederseminar i Fahauan (primært rettet mot cellegruppeledere).

Takk for at dere følger med og gi så det spruter til prosjekt 540232 "Kirkesenter i Mukdahan"!

Ellers reiser vi på Misjonærmøte i Bangkok/Rayong i morgen. Blir borte i ti dager. Snakkes!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Inspirerende å lese bloggen deres! Ha et godt misjonærmøte!

Anonym sa...

Flott å lesa om alt de er med på.
Eg skal prøva å formidla litt av det når eg skal på misjonsforening.
Så var det kjekt å sjå at du Kaja og skal få deg sandkasse. Der kjem du nok til å kosa deg!
Helsing tante Ingvild

Anonym sa...

Nå e det bare 1 uga t eg reise ner t dokke. Det ska bare bli heilt fantastisk. Glede meg utroligt masse. Mor å far e vell på vei ner nå. Trur de gleda seg liga mase som meg.

Anonym sa...

Du, Eirin e virkelig i ditt rette element med sang og piano! Spennande å lese i Bloggen! Ha et godt mosjonærmøte og kos dåke MASSE me besøk!!!!

Anonym sa...

Hei alle tre!
Tillykke med både sandkasse, korøvinger o gledertreninger! Det ser ut som om dere trives og det er godt å se og lese:)
Klem Ingvild