tirsdag, mars 11, 2008

Mukdahan by night

Mukdahan er en ganske annelredes by enn Phibun. I Phibun var som regel lysene slukket og årene lagt inn i 8-tiden på kvelden. De fleste phibunboere var da krøpet til sengs, og de steder som fortsatt var i god stemning kunne man klokt holde seg unna.

Her i Mukdahan er det annerledes. Her kan man boltre seg i ulike tilbud. For 5 minutter siden kom en svimmel og svett kone hjem etter sin ukentlige tørn på salsakurs(!). Man kan ta seg en tur på kveldsmarkedet eller rusle rundt vannet i den flombelyste parken (bildet). Som om ikke det var nok har vi cafeer, pizza- og hamburgerrestaurant.

Phibun er en flott og meget sjarmerende by, men vi fødte (eller tillærte) byasser har det som plommen i egget i vår nye base.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Enig, det va ein kjekk by! Spesielt stamplasskafeén te Eirin va bra! Då benytte eg anledningen te å ønske dåke ei go påskehøgtid! Me reise te Bømlo i palmehelga og Sirdalen i påskeveka. GO PÅSKE!

Anonym sa...

I dag er det stor dag på påskens siste dag . Hildur-Siril-sigmund og ørjan, gratulerer hjerteligst med dagen. Og så må du hilse dine
kjære hvis de fortsatt er der.
mormor og morfar

Anonym sa...

Kjære Kjartan !
Gratulerer så mykje med 33 års-dagen.
Det ser ut som de har hatt ei flott påskehelg.Gler meg saman med dykk over alt det positive som skjer. Men det har sikkert vore travle dagar. Håpar de får tid til litt "bursdags"feiring og.
Helsing tante Ingvild