lørdag, desember 06, 2008

Styre og stab ved Kirkesenteret i Mukdahan

Endelig har vi fått på plass et bilde av hele staben ved Kirkesenteret i Mukdahan. Slik ser vi altså ut. Fra venstre: Kjartan Sørheim (senterleder), Eirin H. Sørheim (lovsangsansvarlig/musikalsk ansvarlig), Therisara Jantabot (kallenavn Iow, administrasjon og ungdomsarbeid), Maria Tveten (ungdomsansvarlig) og Espen Tveten (undervisningsansvarlig).

Vi i staben jobber under et distriktsstyre bestående av 4 menighetsledere samt en diakoniarbeider her fra nordøst. Det er en sann glede og jobbe for og sammen med dem! På bildet ser dere fra venstre: Subin (prest i Khok Noy og prosjektansvarlig), Onchan (prest i Phibun), Geo (prest i Ubon) og Bonmee (pastor i Fahuan). Diakoniarbeider Siphan var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Det er satt ned en arbeidsgruppe som kontinuerlig arbeider med strategi og undervisningsplan for kirkesenteret. Denne gruppen består av Subin, Geo, Bonmee, Kjartan og Espen, og samles ca 6 ganger i året. Neste møte i denne arbeidsgruppen er førstkommende torsdag. Da skal vi ta en grundig evaluering av prosjektets første år samt begynne å legge skisser for året som kommer.

2 kommentarer:

Bente Cathrine sa...

Hei Igjen

Dette høres spennende ut. Kjekt med nye utfordringer og se hva en kan forbedre til neste år.

Ønsker dere alle lykke til videre i arbeidet som står forran dere.

Anonym sa...

Flott stab v kirkesenteret! Ser ut som om at det e 3 Thai-damer m i staben, viss ein hadde kutta lengden på Eirin og Maria....