mandag, mai 24, 2010

Endelig tilbake i Mukdahan

Endelig er vi tilbake i Mukdahan! Etter en lang og kronglete vei frem mot ny utreise har endelig brikkene falt på plass. Det har ikke vært problemfritt å komme tilbake (de fleste er vel oppdatert på den politiske uroen i landet), men likefullt så har det vært mange gode stunder.

Vi hører fra Norge at aviser påstår at vi er evakuert til Laos. Dette er ikke riktig. Det ble vurdert, men til slutt ikke funnet nødvendig. Det begynner å gå i retning av en normaltilstand for både familie og by, riktignok med unntakstilstand og fortsatt portforbud for sistnevnte. Den omtalte "normaltilstand" er i så måte meget relativ...

Vær gjerne med Thailand i bønn i ukene som kommer. Be om at freden skal senke seg, og at forsoningen skal skje på dypet ikke bare på overflaten.

Har valgt å illustrere denne "comeback" bloggen med koselige og familiære bilder, siden dette er mye triveligere enn nedbrente rådhus o.l.

Det står veldig bra til med både Kaja og Mathea. Kaja har hatt en veldig fin oppstart på skolen her i Mukdahan. Norske vinterklær er byttet ut med St.Josef skoles uniform. To flotte lærere, Kari og Kine, samt mange gode venner gjør at hun finner seg godt til rette. En kraftig forsinket avslutningsseremoni i barnehagen har hun også fått.

Kaja har glemt mye thai under norgesoppholdet, men heldigvis merker vi at det kommer gradvis tilbake.


Mathea har det bare bra. Hun smiler til de fleste som sender henne et blikk og er stort sett opptatt av de vanlige trivialiteter som opptar 1/2-åringer flest.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte bilder. Kjekt , at dere er på bloggen igjen. Bilde av Mathea og 2.klassingen er jo strålende.
mormor og morfar vil fortsatt ta dere ,byen og landet med i våre bønner.
mormor og morfar

Anonym sa...

Veldi kjekt at dåke e tebake på bloggen!!!! Flotte bilder av nydlige jenter : ) Tenke og ber ofte for dåke. Gla me har skype, glede meg te prat : )
Janne

hallais sa...

Hei!
Kjekt at dere er tilbake. Har savnet dere på bloggen. Kjekt å se at Kaja har kommet i gang med skolen. Håper og ber om at det må bli rolige og gode tider for dere i Mukdahan. Tenket mye på dere og de andre "thaiene".
Hilser masse fra Rønnaug.
Torbjørn

Kari Skår Sørheim sa...

dette var kjekt - herlige bilder. Godt at de er på plass i Mukdahan. Takk for koseleg skypeprat i går, det gjorde godt!
bestemor

Kari Skår Sørheim sa...

dette var kjekt - herlige bilder. Godt at de er på plass i Mukdahan. Takk for koseleg skypeprat i går, det gjorde godt!
bestemor

Mydland sa...

Kjære alle 4. Flott å se at dere har kommet godt igang alle sammen. Vi er i Tyskland hos gode venner og ankommer Bangkok på fredag. Mukdahan uken etter. Gleder oss til å treffe dere!!!! Astrid

Bente Cathrine sa...

Nydelge bilder av de to herlige tante jentene mine!
Godt å høre at det går bra mede dere alle fire!

Stooooore klemmer til dere!

Bente Cathrine sa...

Nydelge bilder av de to herlige tante jentene mine!
Godt å høre at det går bra mede dere alle fire!

Stooooore klemmer til dere!

Bente Cathrine sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anne Brit og Arne sa...

Me glede oss t å treffa dåkk, sjøl om d stadig bler utsatt... Alt godt t dåkk adle 4.

LMF sa...

Kjekt å høre dere er på plass igjen! Kommer til å følge dere på bloggen med ujevne mellomrom. LMF vil gjerne følge dere i bønn.
Hilsen Anne på LMF-kontoret