fredag, oktober 15, 2010

47 frelst på IMPULS Thailand 2010


En kjapp gladmelding fra IMPULS Thailand 2010. Vi har hatt seks fantastiske dager. Først tre lederdager i Ubon og deretter selve IMPULS konferansen i Khong Chiam.

Dagene har vært preget av et sterkt samhold og en sterk tilstedeværelse av Den Hellige Ånd. Vi føler oss utrolig priviligerte som får være en del av det som Gud gjør i Thailand akkurat nå!


Høydepunktet var selvfølgelig at 47 mennesker tok i mot Jesus under konferansen. Inkludert vår kjære hushjelp, Phen, og vår barnehagetante Lek! Tror det rant en god del milliliter tårer under frelsesbønnen... Det har også vært stort å se hvordan våre thai ungdomsledere har vokst i lederskap.

Det er vanskelig å sette ord på den takknemlighet vi føler. Først og fremst til Gud, men også til IMPULS temet fra Norge, våre gode thai medarbeidere og til alle dere som har fulgt IMPULS Thailand i bønn.

En spesiell hilsen til IMPULS teamet og til alle i IMI-Kirken: Takk for offervilje, ydmykhet, tjenersinn og generøsitet. Dere er helt utrolige!

I morgen reiser vi på ferie til sør-Thailand. Det blir godt. Mere om IMPULS-Thailand og Junior-IMPULS (misjonærbarnas egen leir) kommer senere. I mellomtiden kan dere oppdateres på andre misjonærblogger og på IMPULSMAG.com.

4 kommentarer:

Anonym sa...

flott å lesa, de får vera med på store ting. God ferie!
mamma Kari

Anonym sa...

flott å lesa, de får vera med på store ting. God ferie!
mamma Kari

puma pas cher sa...

this is very good site and i like very much.

Tommy sa...

flott