fredag, juni 24, 2005

Innvielse i IMI-Kirken


Tveten og Sørheim
Originally uploaded by Sørheim.
Ikke nok med at Kjartan er ordinert, Eirin er også "rettelig kalt" misjonær! 22.mai hadde hun og Maria innvielse i IMI-Kirken. En flott sak, der også jeg og Espen fikk forbønn. Vi er veldig glad for og stolt over å ha IMI i ryggen når vi reiser!

På bilde ser dere The Sørheim's og The Tveten's (Maria, Espen og Henrik). Vi er veldig glad for at de skal reise sammen med oss til Thailand. Dagen er ikke den samme uten...

Og ikke nok med det, Mildred og Tore Heggernes fra Sotra skal også reise ut med oss!! Sammen med sine to små gutter Filip og Elias utgjør de en helt glimrende familie!

Bare en ting å si, vi nærmer oss "DREAM TEAM"...

Til slutt: Sjekk Kjartan sin, for anledningen, svenske frisør frisyre på bilde... Ikke verst om jeg skal si det selv!

8 kommentarer:

Arve Løtveit sa...

Brilliant tiltak dette Tørris!
Endelig etter alle disse årene, får jeg æren av å oppleve litt av hverdagen din igjen.
Gleder meg på deres vegne.
Jeg har forresten et lite spørsmål:
Mildred fra Sotra het vel tilfeldigvis ikke Fjøren før hun giftet seg?
Hvis dette er tilfellet, hils mye til henne fra meg, og be henne hilse til familien også.

Jeg kommer til å besøke bloggen din daglig fremover. Dette er morro.

Kommentar til forrige blogg-innlegg:
Joda, du kler kjole!

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Godt at du melder deg Arve! Velkommen i min blogg-familie, og venter i spenning på flere kommentarer!

Vi snakker om den samme Mildred, om du er heldig så leser hun kanskje kommentaren din.

Hjertelig takk for kjolestøtte!!!

bendik sa...

Hadde du ikke hatt så-sinnsykt-etablert-misjonær-rammer omkring det, tror jeg du kunne sendt inn bildet og landa en plass i svenske "ungkaren" neste år. Det er moro at dere skal reise ut så mange i slengen. Øker mulighetene deres for besøk betraktelig. Ellers lurer jeg på om de bruker prestekjoler i thailand?

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Enig i at bilde har en høy "misjonærfaktor", men det skulle vel være passende. Kona har til og med skjørt...! Selv skal jeg nok bruke kjole ja. Varmt, men stilfullt. Takk for at du setter pris på sveisen. Varmer med kompliment fra et etablert forbilde på området.

Espen Tveten sa...

Synes jeg ser ganske bra ut på bilde. Bra damer der også...
Espen

Johansen sa...

Javel! Bra tiltak! Gleder meg til å følge med videre. Kjolen er på sin plass, Kjartan - kunne ikke passet bedre! Er lei meg for at jeg ikke fikk vært der under innvielsen. Ser ut på bildet for at dere er klare til oppdraget alle sammen. Antar det blir vanskelig å treffe dere før dere reiser. Tenker mye på dere og kommer til å følge ivrig med på bloggen din. Hils masse!!!

Filippina sa...

Ojojojojojoj, dere ser like seriøse ut som oss på vår innvielse. Dette kan jo se ut som et helt ordinært misjonærbilde i utg.punktet..men da jeg forstørret det fikk jeg øye på noe mer..jammen er det ikke Agnar og Johanna som bøyer seg maks frem i bakgrunnen der for å være med på bildet liksom. Ja, Agnar har alltid vært en linselus, og det ser ut som kona er akkurat lik. Vi gleder oss til dere kommer til Sørøst Asia..

Agnar Aasland sa...

Jada Eirin! Stemmer at det er oss i bakgrunnen! Syns det var på sin plass. Synd vi ikke fikk laget kaninører på de alle fire...
Blir det blogg på Filippinene snart eller?
Agnar