tirsdag, august 16, 2005

Utflukt til Laos


Bilde 011
Originally uploaded by Sørheim.
For det første vil jeg (og Eirin) takke for alle dere som følger med på bloggen. Veldig kjekt!!! For oss er det en glimrende måte å dele vårt "nye liv" med alle dere hjemme. Det betyr mye for oss. Veldig gøy om dere også legger igjen kommentarer.

Så til saken. I går (mandag) var vi på tur over grensen til Laos. Der er det et marked som er utrolig billig. Kan nevne at vi gikk til innkjøp av hele 32 DVD'er til den nette sum av kr 300(til sammen!!). DVD'ene er ikke noe jalla heller, bare gode og nye filmer.

Det er ganske stilig at vi bor så nærme grensa til Laos, tar bare tre kvarter å kjøre. På bildet sitter vi og spiser på en restaurant. Jeg tok ikke sjansen på maten der, har vært noe uggen i magen de siste dagene...

8 kommentarer:

En bestefar på Askøy sa...

Hei Kjartan, Eirin og Kaja.

Vi her på Askøy er inne på deres nettside omtrent daglig. Synes dere skriver veldig flott om dagliglivet og det utfyller velig godt det som de andre skriver. Dere må ha lykke til i Thailand og Guds velsignelse. Vi gleder oss veldig til å besøke dere alle til sommeren. Vi er også glade for at Maria, Espen og Henrik har vært så heldige å få så flotte folk som dere er til medmisjonærer.

Agnar Aasland sa...

Heisann! På tide at noen innrømte dårlig mage der nede..... Har venta det!
Fikk en sms fra +6659299412 her om dagen. Er det dere?

petter sa...

hei dere der nede.
Knall bra å se og høre hva dere driver med. Setter stor pris på det. og takk for lån av støvsuger, hentet den igår og det var på tide... så nå blir det god gang.
ønsker dere gode mager og dager

petter

Sindre Worren sa...

Hei Kjartan!

Kjekt å høre at du sliter med magen... thihi!
Er like forbauset som dere over priser utenfor europa, helt sykt.
God bedring!

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Hei alle mann, kjekt aa hoere fra dere! Meldingen du har fatt Agnar er fra min mob. Saa naa har dere mitt mob.nr. alle dere som maatte oenske.

Naar det gjelder magen saa er den paa bedringens vei...

Snakkes!

frank østrem sa...

Halloen dere!

Fikk bar så lyst å sende dere en hilsen fra bergen. Setter stor pris på å fulge deres nye og spennende liv dere borte!! Likte den nye frisyren din kjartan, forsett med den..haha Ellers er det bara å spørre om ord og uttrykk på thai til meg, en av mine beste kompiser i politiet er fra bankok. kom til norge som 13 åring og snakker flytende thai også her i bergen. En ressurs for politiet det.
Ellers banket jo molde brann forleden, brann er i fritt fall slik som de amerikanske kursene også opplever av og til...ehhe...

skal snart ut på 5 ukers tur til usa, vi er 8 stk fra bergen som reiser. endelig litt ferie for meg også. men må først gjøre unna noen dobbel og trippelvakter...

vi snakkes deres og hygg dere masse da!! lykke til!

franken

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Kjekt å høre fra deg Frank! God tur til USA.

Johanna sa...

Gjett om eg skal kjøpe dvder...