mandag, september 19, 2005

Kaja 2 år!!!
I dag er vår fantastiske datter Kaja 2 år! Og vi tror hun har hatt en helt storartet dag. Dagen begynte med brask og bram, ballonger i taket og rikelig med presanger. Deretter gikk turen videre til barnehagen der de hadde en flott feiring med is, krone (se bildet) og festing.

I ettermiddag har vi hatt hele NMS-flokkken + våre to barnehagetanter på besøk. Det ble en glimrende fest med lek og sang, gele, sjokoladepudding og hot-dog. Kan en ønske mer? Innimellom har Kaja også fått populære telefoner fra besteforeldre, tanter og onkler, noe hun tydelig setter stor pris på selv om hun ikke har verdens største telefonkondis for tiden...

En av de populære gjestene i selskapet var Ganja. Ganja er vår gode barnehagebestyrer som Kaja har blitt veldig glad i. Kaja hoppet opp i fanget hennes når hun kom.

Som sagt så har Kaja fått mange presanger. Det var utrolig gøy å få pakker fra Norge, hun satte stor pris på dem og hun forstod veldig godt hvem de kom i fra. Tusen takk alle sammen! På ett av bildene ser dere, forruten Kaja og Filip, to svært populeære presanger. Rusjebannen fra Mamma og Pappa og sykkelen fra Bestemor og Bestefar.

Alt i alt en svært flott dag!

15 kommentarer:

Maria og Espen Tveten sa...

Takk for en flott bursdagsfest. Dere har en flott datter, og vi er priviligerte som får følge henne så nært.
To gratulasjoner:
Grattis med over 1000 treff på bloggen!!
Grattis med lappen på motorsykkel!!!
Espen

Agnar Aasland sa...

Gratulerer med dagen til Kaia fra fam Aasland. Og gratulerer med 18 av 20 poeng på teoriprøven Kjartan...

tante bente sa...

Hei Kaja vennen! Gratulerer med dagen! Håper du likte gaven. Skulle gjerne ha vert der med deg! Gla i deg!
Kjartan.... har u fått moorsykkel lappen? er det mulig? Venter spent på svar!!!! Sender en klem til deg eirin! Gla i dere alle !

bestemor sa...

Så koselig å få sjå så mange bilete frå bursdagen, ikkje vanskeleg å sjå at de har hatt ein fin dag! Kruna var kjempetøff, eg hugsa når pappaen din fekk slik i sin barnehage, i Bakarvågen! Kjekt å høyra stemma di telefonen i dag Kaja, vi er så glad for at vi har ei lita tulle langt der nede i Thailand.....

askøybestemoren sa...

Gratulerer med dagen og med to lys i kaken, prinsesse Kaja!

dr.k sa...

Gratulerer med dagen, lille Kaja. Kjekt at dere har hatt en fin dag! I går var det dåp for Thea. En fin feiring, det også...

onkel ørjan sa...

Gratulerer med dagen te Kaja. Det e fælt å være så langt vekke på bursdagen hennes. Eg tror nesten eg må ta en prat med siril om me kan komma oss ner litt raskere enn den planlagte turen te sommeren...

Ørjan

Besteforeldra i Bamble sa...

Vi vil også gratulere Kaja med to-årsdagen."Hurra for deg som fyller ditt år. Ja,deg vil vi gratulere!" Du er ei flott jente.Stor klem fra Bamble.

Åshild og Petter sa...

Triveleg å sjå Kaja i storform runde to år! Gratulerer og lukke til både til henne og foreldra!

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Tusen takk for gratulasjoner! Veldig kjekt! Vi benytter anledningen til å gratulere Thea så mye med dåpsdagen også!

Så, til deg Bente: Se på bloggen til Espen og Maria, der kan du lese alt om motorsykkel-lappen. Har faktisk tatt den, selv om jeg absolutt ikke kan kjøre!!! Men som Agnar så glimrende presiserer så er jeg rå i teorien.

Ørjan: Velkommen når som helst!

Anonym sa...

farmor og farfar

Skulle så gjerne vært med dere alle på dagen til kaja. Flotte bilder av ei flott jente. klemt til alle fra oss på ganddal. Får håpe at kaja hkjenner oss igjen når vi kommer ut på nyåret. kjekt å følge med dere på bloggen. Avstanden blir liksom litt mindre.
gratulerer med vel ovestått.

tante bente sa...

Kjartan! Du må få lagt ut litt flere bilder av din kone!!!!!!!
Driver å lager album til oldermoren som sitter i knarvik!!!! Men mangler bilde av eirin da... !!!!!
klemzi!!!

Anonym sa...

Gratulera med overstått, Kaja! Ser ut for at du hadde ein fin dag. Beste helsingar frå Maria og Ottar

filippina sa...

Gratulerer, Kaja!!!! Ser du er fint oppdressa i det nydelige settet du fekk av Hildur. Du er ein utrulig sjarmerande 2 aaring. Me gleder oss til aa se deg snart igjen...

Klemmer fra Manila

Anonym sa...

Gratulerer så mye med dagen Kaya!!
Skal hilse fra Sindre og Mina og Gratulere også! De ville gjerne i bursdags-selskap til deg, men vi ble vist ikke invitert!???

Håper dere har det bra alle tre!
Vi bloggges/mailes

Klemmer fra Fam Horn i stavanger