mandag, oktober 10, 2005

Mukdahan


Tvetens bilder 024
Originally uploaded by Sørheim.
Vi følger opp Tvetens gode reportasje fra Mukdahan. En tur som virkelig gjorde inntrykk. Da er den også verdig to reportasjer! På grunn av sviktende internett så er vi noe sent ute med "nyheten", men det får være.

Å være i Mukdahan var utrolig spennende. Her planlegger man å bygge et nytt kirksenter som skal ha et spesielt fokus på opptrening av lekfolk. Noe som er veldig spennende i et land der store deler av det kirkelige arbeid er knyttet opp mot prester og andre høyt utdannede mennesker.

Både kirken her i Thailand og NMS tror at et slikt senter kan være med å snu denne trenden, og være med på å både ansvarliggjøre og utruste "vanlige mennesker".

For oss er det ekstra spennende siden det er en veldig aktuell arbeidsplass for oss etter språkstudiene. Vi vet ingenting konkret ennå, men tror vi på en eller annen måte kommer til å bli knyttet til senteret.

På bildet ser dere tre meget sentrale personer som betrakter den nye tomten. Fra høyre: Svein Ragnvald Tjora (leder for programmet Evangelisering og menighetsbygging i NMS), Suk (Drivkraften bak prosjektet i ELCT, kirken vi jobber for) og Sim (evangelist i Mukdahan).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette må jo vera kjempespanande! Nybrotsarbeid må jo vera ein draumejobb for misjonærar. Vi håpar og ber om at det må bli til vekst og utvikling for kyrkja.

Agnar Aasland sa...

Spennende! Håper dere kan ta oss med dit en tur for å kikke...
Leser bloggen stort sett daglig sjølv om eg ikkje alltid kommenterer så mye. Agnar