tirsdag, november 08, 2005

Tusen takk Britt!


PB020015
Originally uploaded by Sørheim.
I denne artikkel (som kanskje blir en fast spalte...?) vil redaksjonens yngste lem, Kaja, komme til orde med sine tanker og meninger.

I dag benyttes anledningen til å rette en stor takk til Britt Allcroft. Det er ikke sikkert alle vet hvem Britt Allcroft er, men i følge sikre kilder så er hun (er forresten Britt et damenavn på engelsk?) selve hjernen bak "Lokomotivet Thomas".

Thomas, Percy, Duck, Donald, Henry, helikopteret Harold osv. er blitt Kaja sine gode venner. Et fast holdepunkt for Kaja mellom kl.18.00 og 18.30.

Tusen takk Britt Allcroft! Du er litt av en hjerne!

PS! Visste dere forresten at den engelske versjonen ("Thomas the Tank Engine & Friends) kommenteres av selveste Ringo Starr!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bestemor skulle gjerne sete i sofaen med Kaja og sett på Tomas. Det skal vi nok....

Hege Bergjord sa...

Heisann. Håper dere har det bra i Thailand. Ser ut som Kaja koser seg med Tomas toget.
Her i Stavanger er ikke været så bra for tiden det regner og det har deg gjort i mange dager i strekk nå.

Familien Wergeland sa...

Hei Eirin, Kjartan og Kaja!

Kjekt å følge med hvordan dere har det, på andre siden av Laos! Ønsker dere ei god helg! Hilsen oss tre i Ho Chi Minh City

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Velkommen på bloggen familien Wergeland! Kjekt å få et lite glimt av dere. Har ennå ikke fått oppdatert meg på bloggen deres, men skal få gjort det nå...

Vi blogges!

Eirin

Anonym sa...

Er litt treg til å kommentere dette, men du Kjartan som stadig vekk er i Bangkok kan vel spørre Joul Brynner om dette med Britt. Om du skunne møte ham altså.