mandag, februar 13, 2006

"Døra er åpen"!


"Døra er åpen"! Dette budskapet er det umulig at menigheten i Fahoen ikke har fått med seg. Søndag hamret Martin Cave, på sin særegne og entusiastiske måte, dette budskap inn i alle og enhver.

Døra inn til Gud er åpen. Her kan vi alle komme for å hente vår kraft og finne nytt mot. Vi unner oss et lite "halleluja" for dette gode budskap, og for en tale som endelig var forståelig for språkfattige misjonærer...

Den eneste som kanskje klarte å unngå smittende virkninger fra en engasjert preken var Kaja. Hun nøt heller tiden med sitt nye forbilde, navne-søster Caja Vidnes.

Vi er for tiden velsignet med mye besøk. Siste "gjeng" ut er altså delegasjonen fra IMI-Kirken. Den består av Martin og Hanne Therese Cave samt adm.leder Trond Vigesdal.

Det er veldig godt å kjenne støtten fra denne menigheten som betyr så mye for oss.

I tillegg til at de beriker oss misjonærer, så har de også fått bety mye for kirken her i nordøst-Thailand. I dag har vi gjennoført et fantastisk seminar på språkskolen. 10-12 sentrale kirkeledere fra området har fått del i Martins, og våres, tanker og drømmer for hva det vil si å være menighet. En menighet som bygges rundt disippelskap og disippelgjøring.

For tiden er der hektisk "nett-aktivitet" rundt vårt engasjement i Thailand. Les gode artikler fra IMI-Kirken, NMS og Agnar sine hjemmesider.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Kaja! Ser ut som om du koser deg på fanget til Caja. Vet du hva.... Tante bente skal få en ny dalmantiner. Og hun heter Lindsy.! Du kan tro tante gleder seg. =) stoor klem til deg Kaja. Tante er så glad i deg! (Gla i dere storebror og svigerinne)
Rune hilser oxo =)

Anonym sa...

Eg vert så inspirert av det du skriv, og gler meg stort over samanhengen de står i sjølv om eg for tida er inne i, ein litt sterkare enn elles, lengteperriode..Tvingar meg til å tenkja på misjonærforeldra for 100 år sidan...
I dag har innhald frå bloggen din vore bakgrunn for orientering om arbeidet til NMS i Thailand i ei misjonsforening i Sandviken. De står i ein stor samanheng!

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Hei Rune!

Velkommen på bloggen!

Vi syns det blir spennende å få møte deg også.

Eirin og Kjartan