mandag, februar 20, 2006

Når jeg våkner...


Kaja 50% våken
Originally uploaded by Sørheim.
Midt på dagen når det er lyst ute pleier jeg å sove nesten en time.

Ofte så blir jeg ganske trøtt og sint når klokken er 12. Da er det godt å sove litt sann at jeg ikke begynner å krangle med Henrik eller Mamma og Pappa.

Når jeg våkner så er det beste jeg vet å sitte i fanget til Mamma og kose med håret mitt. Jeg koser alltid med håret når jeg er trøtt...

Og så tutten! Jeg må alltid ha tutten.

I dag har Mormor bursdag. Jeg er veldig glad i Mormor. Gratulerer med dagen!

Hilsen Kaja.

4 kommentarer:

tante Siril sa...

Dette syns mormor va koseligt, eg sko hilsa å sei at det va domt at hu ikkje fekk snakkt me deg Kaja i dag, men glede seg t å snakka me deg i mårå. Men nå e hu travelt opptatt av å laga t selskap, hu seie det e t morfar, men det e jo tross alt hennas bursdag. Eg (tante Siril) syns og det va kjekt å snakka me deg å mamma igjen. Det hadde gått litt lang tid siden sist.
Det e forresten godt å se at du ennå gjørr møje av det sama som du gjorde når du budde i Norge. Sånn at eg kjenne deg igjen når eg treffe deg.
Klem fra tante Siril

bestemor sa...

Til jentene mine i Thailand!
Så godt å sjå dykk slik. Godt å ha eit fang å vakna på og godt å ha ei vaknande jente på fanget! Eg fornemmar litt av den gode lukta og varmen frå ein sveitt liten nakke.

Maria og Espen Tveten sa...

Vi vil også gratulere Kajas mormor med dagen! Det var så hyggelig å bli bedre kjent med både deg og Sigmund da dere var her!
Håper dagen var fin.

Anonym sa...

Hei Kaja!
Dette er en hilsen til deg fra Henriks farmor.Du er så fin ei jente, og jeg er så glad for at du og Henrik kan leke med hverandre.
Jeg gleder meg til å treffe deg, mamman og pappan din til påske.
Hilsen fra Bamble.