lørdag, februar 18, 2006

Stemningsrapport...


Hagebading
Originally uploaded by Sørheim.
I Phibun er sommeren på vei! Etter en iskald vinter, en vinter der gradestokken faktisk har kommet ned mot utrolige 20 grader celsius, er det godt at den samme gradestokk endelig blir utsatt for større belastninger.

Vi ligger nå rundt 35 grader, og vi presiserer at sommeren fortsatt bare er på vei...

Onkel Ørjan har spandert på oss et genialt badebasseng. Et basseng med stor boltreplass for Kaja og tilsvarende komfortabel "passe-stilling" for Mamma og Pappa.

For tiden nyter vi livet! Vi kjenner på en stigende trivsel, en stor motivasjon for arbeidet som venter, en takknemlighet for besøk som har vært og som kommer, og en opplevelse at vi står i en stor og flott sammenheng.

Takk til Gud, og takk til alle dere som støtter oss i bønn!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkar dåke, for ein kald og lang vinter.... Her i Stavanger e det nydelig sol i dag, ca 2 grader. Ska på starndtur, med hue, votter osv..

Anonym sa...

Kan bare skryte av varmen, dere. Men Grand Prix-sesongen går dere glipp av!!!

Anonym sa...

PS. Under kommentarer til innlegget "Hyttetur og Grand Prix" på Amund sin blogg kan dere holde dere litt oppdatert om de siste dagers hendelser. Der finnes også nyttige linker.

Anonym sa...

Hei!

No har eg funne fram til sida dykkar! Me viser bilete av dykk kvar gong på barneforening på Kvingo og ber for dykk.

KJekt å følgja med på livet dykkar i Thailand!

Frå Eldbjørg og Ruth på Mjanger

Anonym sa...

Så fint det ser ut!! Me kan ikkje skryte av slike temperaturar, men har ha ein fin skitur i sol og nysnø etter gudstenesta i dag! Med niste, kokesjokolade og termos. Fint det også!
Ha ei fin veke!(Me reiser forresten til Seim på onsdag! Vinter-ferie!)

Anonym sa...

Godt å se at dere nyter livet. Her er det fortsatt vinter heldigvis. Kjølige kvelder med 24 grader. Badebassenget ser deilig ut. Håper å dele basseng med dere her i påska!

Klem

Anonym sa...

Så koseligt det så ut. Jeg har fått med høvdingen på en liten tur. Høvdingen er faren til Rune. Jeg og Rune har fått et nytt familiemedlem. Hun heter Lindsey og er en søt dalmis. Vi koser oss masse. Stoor klem til Kaja fra tante Bente og Rune og Lindsey.

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Tusen takk for mange og gode meldinger. Dette setter vi stor pris på!

En spesiell hilsen til Mjanger og barneforeninga på Kvingo.