tirsdag, mars 21, 2006

Rotter, rotter og atter rotter...

Blir vi aldri ferdig med disse rotte-historiene, vil det ingen ende ta? Hva er det egentlig som gjør at misjonæ-rene i det nordøstlige Thailand til stadighet vender tilbake til dette evindelige tema?

Vi innser at vi nok lider av en uforståelig trang til å skrive om våre møter med disse usle kryp, men i dette tilfellet er det ikke til å unngå.

Grunnen er denne: Våre feminine halvdeler har fått sin debut med våpen i hånd, risaks under føttene og rotter i sikte!

At jenter/kvinner tar del i denne særegne aktivitet hører til det absurde blandt garvede thai-jegere. Her i Thailand er dette kun forbeholdt menn.

Vi regner med at det derfor vil vekke enorm oppsikt i de Phibunske gater at Eirin, Maria og Marit har deltatt på kveldens økt. Om mulig enda større oppsikt en møtet med Thailands statsminister...

I følge rapportene har de alle hatt en meget bra kveld med to døde rotter på samvittigheten.

12 kommentarer:

elisabeth egeland sa...

heihei! Jeg blei plutselig litt skeptisk til denne thailandsturen naar jeg ser disse rottebildene!! Jeg og anders er altsaa paa vei til Thailand. Reiser 23. Håper vi får sett dere! Har dere spesielle oensker på noe vi skal ta m til dere? Elisabethoegeland@yahoo.no

svigermor sa...

Stilig Eirin!!Du imponerar meg. Eg hugsar kårkona vår heime på Seim, ho var ikkje redd rotter ho heller, ho ekspiderte dei ut av denne verda med treskohelen sin....
Eg likar forresten at du aukar komtetansen din både på det politiske og naturelle området.

Tore Heggernes sa...

Hei på dere. Lurer litt på kven som klarte å skyte rotta? Klarte Eirin å treffe før deg, Kjartan?

Anonym sa...

DET ER FESTLIG Å FØLGE MED DERE.
TAKK FOR FINT BESØK I PHIBUN I FEBR.SAMMEN MED EGIL EIDE.MANDAG HADDE VI NMS FOR. HOS MEG. DA HUSKER VI PÅ DERE I VÅR BØNN. HAR DERE PESIELLE BØNNEEMNER?
DU ER TØFF EIRIN SOM ER BLITT ROTTEFANGER.HILSEN SIGRID BJERG,

far sa...

Nå som rottespesialist! Hva blir det neste? Håper at du erklærer krig mot rottene på loftet vårt når du kommer hjem! far/mor/svigers er jo glad i dere og gleder oss til vi ser dere igjen med rotter på spisebordet ???????
Ha en god dag

tante Åshild og onkel Petter sa...

No får rotter vere rotter. Eg har sagt før kva eg meiner om dei....(men du er kjempemodig Eirin!)
Dette er gebursdagshelsing til Kjartan: Gratulerer med dagen kjære nevø! Håpar du får ein fin dag og ei god feiring! Stor klem frå tante Åshild.
Hei Kjartan! Onkel Petter helsar også og gratulerer så mykje!

Vold sa...

Kjære Kjartan!
Gratulerer så masse med den store dagen din!! Håper den blir fin! Mange gode klemmer og varme tanker fra Anne Marit.

Anonym sa...

Ja, rottejakten var kjempeartig, den! Jeg må tilføye at Eirin var nok den tøffeste av oss jentene, og med litt mere skytetrening tror jeg kanskje hun blir den første av oss som kan skryte av å ha skutt en rotte!

Marit

Anonym sa...

Og gratulerer med dagen i dag, Kjartan!

Marit og Satad sa...

Den siste graulasjonen var fra

Satad og Marit

Johanna sa...

Eg er så glad for at de begynte med rottejakt ETTER at eg var der! Takk meg til jentekveld med deilig spa, mat og is....

Joh sa...

Takke meg til skulle det vere...