fredag, mars 24, 2006

Kjartans dag i dag!

Vi hyller Kjartan med 31 årsdagen.

Denne flotte og staute karen lever med full styrke og kraft blant thaier og misjonærkollegaer. I tillegg til å være en brennende og engasjert misjonær, er Kjartan en god ektemann og flink far for sin kjære Kaja.

Denne bloggmeldingen er skrevet av hans gode venn og kollega Espen, som har sniket seg inn i denne bloggens redaktørstol. Jeg håper gratulasjonene vil runge fra fjern og nær!

13 kommentarer:

Rabenorolahy sa...

kjære kjartan!
gratulera mæ dagen! håbe dæ varte møje fest å glede i dag, dæ he du fårtjent. me savne dæg, rado sko ligt å hatt dæg på nogen spælekvella. dæ æ allti så interessant å snakka mæ dæg, du he så mange, av å te litt øverraskane, maininga åm allslags. så æ dæ få ting såm æ koseligare enn når du lær (elle ska me sai fnise...?) nei dæ æ litt trist ao at me ikkje treffest dagligt lengar, men så æ dæ jo ikkje tvil åm at du æ på rette plassen helle då!

hipp hurra frå rado å klem frå turid å filip

ps, synns du he vårte så rosa i dæ sista, å bjynt å ligna på nasse nøff...

Kari og Knut Fr. Sørheim sa...

Hei og gratulerer med dagen fra oss her heime. Mammo har jo tatt seg en EU-tur, så jeg får formidle blog-gratulasjon fra oss alle. Skulle gjerne vært i nærheten og vært med på feiring. Men vi får feire med dere så godt vi kan. Ønsker både deg, Eirin og Kaja fortsatt alt godt - håper dere får en fin dag i varmen! Vil prøve å ringe deg litt seinere.

Anonym sa...

Kjære Kjartan!
Gratulerer med 31 årsdagen!
Håpar du får ein fin dag. Eg er rett som det er innom bloggen for å "fretta" nytt om dykk. Likar det eg les, bortsett frå alle desse rottene... Tenk at Eirin og skulle bli rottejeger!! Nei då likte eg betre det fine prinsessebilde av Kaja.Ringjer seinare ein dag!

Anonym sa...

HIPP HIPP HURRA!!!! Gratulerer så mykje med dagen kjære fetter! Håper de feirer med kake, bollar, rotter og brus. Eg synes stadig det er kjekt å lese bloggen dekas og oppdatere meg på alt det spennande, og til tider, sære de driv med. Ha ein god dag alle tre! Og hels til min andre verdensvante fetter når de treff han! Stor bursdagsklem frå Ingebjørg

Anonym sa...

Snakkte me deg akkurat Kjartan, men eg må mesten skriva GRATUlERER MED DAGEN her og. Så igjen: GRATULERER MED 31 ÅRS-DAGEN. Eg får hørra på skulenm heila tidå at eg gammale, derfor e d godt å sei gratulerer t nogen så e MØJE eldre. Det va veldigt koseligt å snakka me deg. Glede meg t å treffa dokke om ca. 13 uker.

Mange klemmer fra Siril

Anonym sa...

Historisk sett pleier jo den aldrende misjonær å feire sine dager med "brask og bram", en ny variant at han har fått Espen til å proklamere sitt jubileum. I likhet med hans flotte foreldre skulle vi også gjerne ha vært med på feiringen. Men i første omgang får vi nøye oss med å være med i gratulasjonsstrømmen. Håper, at du har hatt en fin dag, da dagen hos dere er på hell i skrivende stund.
svigers

Anonym sa...

Kjære Kjartan, gratulere så masse med dagen! Håpar du får ein god dag med masse oppmerksomhet...

Ellers syns eg at dei er heldige dei som rakk å knipse eit bilde av deg i bassenget, det var ikkje mykje eg såg deg i det våte elementet...

Hels Eirin og Kaja!
Klem Johanna (Og sikkert Agnar som er Østlandet i dag)

Ottar sa...

Hei hei og gratulerer med dagen!! Eirik Arve syns det var stas at du har bursdag på 5 månedersdagen hans! Vi håper du har en kjempebra dag - ikke la deg trykke ned av en heller dårlig oppladning for Brann ... Alle i Hålandsdalen hilser masse også! Stor klem fra Eirik Arve, Ottar og Maria

Anonym sa...

Hei Kjartan!
Gratulerer så utrulig mukje med dagen!!!
Eg er også ofte innom på bloggen, sjølv om eg ikkje er så flink til å legge igjen kommentarar. Veldig kjekt å lese om dykk i alle fall!
Stor klem frå Åslaug:)

Hege Bergjord sa...

Heisann Kjartan.
Gratulerer så mye med dagen. Håper du hadde en fin dag.

Hilsen Hege

Anonym sa...

Vi her i den Viksundske familien på Askøy er litt trege av oss.... iallefall når det gjelder å sende deg gratulasjoner på 31 årsdagen din. Her hos oss er kl. over 24 og da er den vel kommet et stykke lenger hos dere: Likefullt sier vi gratulerer - med overstått 31 årsdag. Ett år eldre - ett år bedre!
Gode hilsener fra oss på Erdal. Hils til Kaja og Eirin :-)

Anonym sa...

Om Espen syntes dette var det mest fordelaktige og presentable bildet han kunne finne, har du kanskje noen vennskap å revurdere!

... men i konkurranse med bildene av deg som han har funnet verdig en plass på sin egen blogg i år (15. og 27. februar), så er dette faktisk ikke så værst! (Vet ikke om det gjør saken bedre eller værre :-D)

Uansett! GRATULERER SÅ MASSE (på litt etterskudd)! Du er en knakanes god kar, som skriver knakanes gode og vittige innlegg på bloggen! Det er gøy å følge deg og familien din!

(Her ble det like mange utropstegn som i et middels godt Pondus-blad, i den grad slike finnes!)

Må ha med et kritisk spørsmål til innleggsforfatter Espen også: Skulle vi ikke kunne forvente bursdagssangen (tekstlig) presentert på Thai snart?

I fravær av dette får jeg heller avslutte denne hilsenen med en hyllest til trolig den eneste nordmannen som sikkert er fornøyd med OL: "Ja, må han leva!"

Anonym sa...

Gratulerer!!! Håper dere har feiret hele helga:) Nå venter vi besøk av Agnar og Johanna! Vi er heldige vi!!!
Klem fra alle oss tre!