onsdag, mars 15, 2006

Vi runder 10 000!!!


Feiring i 10000
Originally uploaded by Sørheim.
Sjansen er meget stor for at vi i løpet av dagen runder 10000 treff på Sørheims bloggen!

Etter et halvt år der denne telleren har gjort sin trofaste innsats er dette et tall redaksjonen er overmåte fornøyd med.

Utvilsomt har redaksjonen selv stått for en del treff. Likevel har vi en sterk mistanke om at det er en del sjeler der ute i "web-world" som regelmessig, eller uregelmessig, avlegger oss et besøk.

Vi synes dette er en glimrende anledning til å rette en stor takk til dere alle. Tusen takk for at dere finner oss besøket verd! For oss betyr det faktisk en hel del!

De fleste av dere er sikkert kjente, men kanskje er det noen ukjente også. Det hadde vært veldig stas om dere alle sammen i dag kunne tre ut av de anonymes rekker! Legg gjerne inn en ørliten kommentar!

Dagens spenningsmomet: Hvem blir besøkende nr 10000! (Legg inn en ærlig kommentar...)

NB! Hatten på Kjartans hode har en medfølgende historie som har potensial til å bli tidenes bloggmelding... Redaksjonen må bare ha en grundig runde på om dette passer i det offentlige rom.

24 kommentarer:

Siril sa...

Når dokke seie A så må dokke sei B. E d ikkje sånn det e? Eg blei iallfall nysgjerrig på den hatten.
Klem fra Siril

Ingvild sa...

Det ser unektelig gøy ut å være misjonær:) Dere er herved booket som entertainere i neste barneselskap:)Hva er egentlig en uærlig kommentar...???

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Innser behovet om presisering hva ærlige kommentarer angår. Vi regner jo selvfølgelig med at vi kun har pålitelige lesere!

Vi sikter til ønsket om å få vite hvem som er besøkende nr 10000. Her er vi avhengig av respons fra den heldige vinner. Da nytter det f.eks ikke å utrope seg selv til vinner med et hederlig forsøk som nr 10001...

Når det gjelder alle andre kommentarer råder full ytringsfrihet.

Lone sa...

En anonym surfer fra nord ;)

Anonym sa...

OK da, her kommer en av de anonyme! Er innom og kikker nesten hver dag, og er kollega av dere i NMS. Har sikkert dratt opp besøkstallene deres en del...frenetisk nettsurfer. Vi møttes forresten på GF i Trondheim og i døra på NMS da dere skulle ha avslutningsfest for vennene deres før dere reiste ut, da kom jeg fra LUR-møte. Synes det er veldig stas med bloggere som er misjonærer og har noe godt å melde så ofte som dere har! Keep up the good work! Gud velsigne dere.
Gode hilsener fra Bjørg Myhre, BU-konsulent i region Møre

David sa...

Gratulerer med dagen!

Plakk sa...

For å være ærlig var jeg nr.10029
For å fortsat være ærlig, så kommer Sting til Bergen i juli.
(han kommer sikkert til Thailand og)
Historien om hatten må kommr ut i lyset.

Elskverdig hilsen fra Rune Pune Fjellkommune.

Kari & Knut sa...

Synes faktisk det er flott med 103 treff på egen blogg på to uker, jeg! Men det er jo et stykke igjen til 10000 - eller 10031 som der står nå. Var nok litt for sein til å bli den heldige vinner. Men vi er kjempeglad for alt dere forteller. Det gjør at dere ikke blir fullt så langt borte som dere jo faktisk er! Vi skal prøve å følge opp, vi også etter hvert som vi synes vi har noe å fortelle. Hilsen en bestefar

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Veldig kjekt å høre fra dere, alle sammen!

Vi har ikke registrert noen aktuelle kandidater for vinnerloddet nr 10000. Dersom ingen har meldt seg innen meget kort tid anser vi dette for å være en kollektiv seier.

Vi blogges!

Anonym sa...

Selv om jeg ser dere nesten hver dag så må jeg innrømme at jeg av og til logger meg inn på bloggen deres.

Når det gjelder bakgrunnen til hatten med hjerter på, så gir jeg min fulle støtte til å fortelle historien med sin fulle og usminkede sannhet. Det vil jo være et lite minne for livet for de som opplevde det. Når det er sagt så ble den dekket av de fleste tv-kanaler i Thailand. Det er ikke hver dag misjonærer kommer på tv, med eller uten hatter på...

Maria og Espen Tveten sa...

Heisan! Jeg er også for å skrive hele den gode historien som hatten innebærer...
We love ... !

Maria

Siril sa...

Når andre misjonærer støtte at historien ska ud, så e der vell ingen vei tebage Kjartan? Eg stole nemlig på deiras evne t å avgjør om det passe eller ikkje.
Siril

Agnar Aasland sa...

Eg etterlyser to stk her nå. Hvor blir det av Espen og Øyvind Aker som stort sett alltid er best i slike konkurranser som dette? Slik det ser ut får vi nok aldri vite hvem som var nr 10.000?

Anonym sa...

hei, først og fremst gratulerer med slike fine blåsetuter!og selvfølgelig med Hatten, den fortjener vel en stor H, og med 10124. Jeg er den heldige, og ærlige, 10124besøkende. det ekke lite
petter

askøybestemoren sa...

Her kommer en ÆRLIG bekjennelse: Vi her i det "viksundske" hjem på Erdal har nok vært med på å øke besøkstallene på bloggen deres!
Vi er ikke så gode på tall - men jeg tror ikke at noen av oss var den heldige vinner. Vinnerlykke er ikke så påfallende hos oss...
Lykke t videre - kjekt å følge med dokkar :-)

Tore sa...

Hei Kjartan og Eirin. Holder på å skrive ein mail til dere og måtte innom bloggen deres for å oppdatere meg før mailen sendes. Eg vart nr 10145, så eg kan vel sjå langt etter premie. Eg venter spent på fortsettelsen av hatte-historien. Tore

Arve L sa...

Hei Tørris og familien! 10154 ble oss i Blomsterdalen.
Ingrid har fått seg jobb i Stavanger, så da blir det siddiser av oss i løpet av året.

Mvh Arve og de tre andre.

Johanna sa...

Eg venter spent på den hatten!!!

Maria og Espen Tveten sa...

Det kan godt hende jeg var nummer 10000. Jeg besøker vel bloggen deres 2-3 ganger om dagen, så dere kan gjerne ta med hatten på skolen på mandag. Presset rundt hattehistorien vil jeg nå beskrive uimotståelig.

Espen

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Vi kjenner det trykker på hatten, og redaksjonen sitter nå i ekstraordinært styremøte...

Ottar sa...

Da må verta med hatten som med katten - sanninga må fram! Har vore innom dei siste tre dagane utan å registrera kva nummer i rekkja. Dumt! Men kjekt!

Øyvind Aker sa...

10463 Aker her. Joda, Agnar, jeg er langt, langt unna denne gangen.

Skandale å innlede slike prestisjefylte konkurranser når vi er på hyttetur...

Kanskje like greit at jeg ikke var klar over konkurransen, siden Tvetens teller tok kvelden etter at konkurranseinstinktet tok overhånd og jeg besøkte siden deres et par hundre ganger en oktobernatt i fjor.

Anonym sa...

Hei.
Jeg synnes det var utrolig fancy med det at en kan se hvor mange som har vært inne på siden deres. Lurte på om dere hadde en forklaring på hvordan dere fikk det til??
Artig side!!!

Elin & Tallak sa...

Halloen! Nå trer me ut av de anonymes rekker - tenke på dåkke og ber for dåkk! Veldig kjekt å lesa om alt som skjer i Thailand! Gode klemmer fra Elin & Tallak