mandag, april 17, 2006

Dåpsfest i Mukdahan

Da vi lørdag ettermiddag ankom Ubon flyplass satte vi oss rett i en taxi med destinasjon Mukdahan. For våre trofaste lesere er Mukdahan en velkjent by. Her er det som tidligere berettet mye spennende som skjer, og på selveste påskedag var det duket for en fest av de skjeldne.

Foruten påskedagsgudstjeneste, som jo er en fest i seg selv, ble dette også dåpsdagen for ikke mindre enn 24 thaier! Dette er de første fruktene av evangelisten Sim sin flotte innsats i regionen, og det er disse menneskene som danner kjernen i den menigheten som skal flytte inn i den nye kirken/kirkesenteret som bygges i byen. (På bildet ser dere at byggingen allerede er i full gang).

For oss var det utrolig stort å få delta på denne begivenheten. Espen og Kjartan bidrog med hver sine hilsener, og de fikk også lov å bekle de nydøpte med skinnenede hvite kapper.

Hver gang vi er i Mukdahan opplever vi at det er noe spesielt med denne byen. Det er så godt å være der! Vi tror virkelig at Gud vil virke i denne byen og i denne regionen, og vi gleder oss stort til å se hva dette i fremtiden vil føre med seg.

2 kommentarer:

tante åshild sa...

Så flott å lese!!Store ting!! Det må vere sterkt å oppleve!
Lukke til med å ta tak i kvardagen med språkstudier att!
Her er det stille kveld utan ungdomar i huset. Litt rart etter å ha hatt dei heime no i påskehelga. Men slik skal det vere!!

Tante Ingvild sa...

Flott å lesa om dåp og alt de har vore med på elles.
Thorbjørn har og vore flink til å fortelja om korleis de har det. Lukke til vidare med språkstudiet.
Helsing tante Ingvild