onsdag, april 12, 2006

Paaskeferie paa thaivis

Etter to lange, innholdsrike, spennende og intense uker preget av moeter og bihulebetennelse nyter vi naa gode dager i Rayong. Paasken i Thailand er preget av det gode budskap, sol, sommer, soevn og gode venner.

Da vaare kolleger forlot misjonaermoetet og Rayong skiftet vi ut vaart sosiale apparat og forlenget vaart opphold ved den solrike kyst.

Vi har faatt besoek av vaare venner Ola og Eirin Oftedal, deres kolleger Tor Karsten og Bjoerg Pedersen (alle misjonaerer i Manilla), samt vaar kammerat Petter Madsen. Petter er kommet for aa bli hos oss i fire uker, resten reiser hjem paa loerdag.

Samme dag reiser vi hjem til Phibun, hjem til en enda hoeyere bloggfrekvens og til en by med ae, oe og aa paa tastene.

Vi benytter anledningen til aa oenske alle dere der hjemme en riktig god paaske!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tenker dere koser dere med gode venner. Ser ut for at vi her hjemme går en kjølig påskehelg i møte. Ikke så "gale" for oss gamle som for en stor del skal tilbringe helgen på jobb. Verre, for gode venner som har "rømt" til fjells og andre fritidsboligere, vi får håpe at de dystre spådommer ikke slår til. Ønsker dere en velsignet påskehøytid og hils Eirin og Ola, og ikke minst mange gode klemmer til Kaja.

Mormor og morfar

Maria sa...

God påske til dere også! Hils masse til Eirin og Ola!! Vi koser oss med Bergenspåske i år... deilig! Godklem fra Eirik Arve, Ottar og Maria

mamma sa...

Kjekt å høyra frå dykk att. Misjonærmøter har eg høyrt mykje om i min ungdom, og eg ser for meg bilder i Misjonstidende av store misjonærflokkar, med ein endå større skare av lyshåra born frå MM på Madagaskar og Kamerun. Kjekt å tenkja på at "mine" er ein del av dette fellesskapet i dag.
Vi gler oss over at Thorbjørn har kome heimatt, godt å få hans lune og ertande kommentarar i hus at. I kveld kom farmor og påskestemningen sig etter kvart inn i stovene.God påske til dykk alle:)

Rabenorolahy sa...

flått mæ så møje gått besøg! kos dåkke! hels petter så møje.

GOD PÅSKE!

turid å dai

Tante Bente sa...

Hei Hei der nede! Jeg ville bare ønske dere en riktig god påske, selv om jeg er litt seint ute. Lindsey, Rune og jeg koser oss på Seim. Og så bor Chessie litt lengre ute.(Chessie er søsteren til Lindsey) og det er litt stas. Så sender jeg en stooooor påske klem til Kaja. Og til broderen og min svigerinne=)

Agnar Aasland sa...

Høres supert ut dette! Bare kjentfolk på bildet også. Ta godt vare på Petter og kos dere med videre språkstudier. VAr sammen med Erik og Jørund på lørdag og vi var enige om at dere må hilse til lille gris...