tirsdag, april 25, 2006

"Vi vinner serien i år..."

I dag er Phibun i ekstase. Stemningen er til å ta og føle på i Phibuns gater etter Branns overlegne 1-0 (borte!)seier over Start.

Redaksjonens maskuline tredjepart er overbevist om at dette er starten på en ny sesong preget av gull og grønne skoger. Det lukter gull fra Bergen til Phibun!

Den gode seiersfølelsen, en følelse som har sine dype røtter i året 1963, gir mot og styrke inn i en tid preget av språkforvirring og hete.

Vi i Phibun retter en stor takk til de røde menn blant de syv fjell. Når dere en vakker høstkveld rekker pokalen i været lover jeg, Kjartan, å oversette "Nystemten" til thai. En vakker kulturforening jeg ser frem mot med en liten tåre i øyenkroken.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Heia Brann, Brann, Brann-- og heia poeten i Phibun. Godt med store stunder i ein alminneleg kardag.

Anonym sa...

Glem nå ikke at Sandefjord er tilbake i toppen - og leder tabellen!!!

Anonym sa...

Tror ikke Brann har noen sjanse til å vinne serien. Derimot tror jeg at Viking (tross en dårlig start) har store muligheter.

Hvis Brann alikevel skulle vinne må du love å legge "nystemten" på Thai her på bloggen :)

Anonym sa...

Hva skal en stakkers vikingpatriot si. Håpet må være at det brenner helt ned til sørvestlandet og at en liten gnist tenner VIKING. Eller at de tar seg en tur til dere, kanskje 38 gr. gjør susen. S må\ du passe på så du ikke blir overtent Kjartan.
klem fra mormor og morfar.

Agnar Aasland sa...

Eg trur også "overtent" kan være et stikkord her.....

Anonym sa...

Ja, du er ikke den eneste som feller en tåre.. Det ligger vel til navnet :)

Anonym sa...

Dette e vell egentlig ikkje verdt ein kommentar, men der komme ein aligavell. Trur varmen har gjort merr me deg Kjartan enn me visste. Trur det blir sunge at dokke ikkje har vonne serien siden 1963 neste seson og eg.

Heia Viking.

Siril

Anonym sa...

Seson ja.... Kanskje kulden i Oslo har gjort noge me meg. Det sko selvfølgelig ver sesong.

Siril (igjen)

Anonym sa...

molde e beeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Helt enig med broderen. Brann vinner serien i aar. Byen er bergen og laget er brann. Kan ellers informere deg om at jeg har bilett til hver hjemmekamp som brann skal spille......

Ottar sa...

Vi skal synge med! Ønsker forresten Kaja seg Brann-drakt?

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Det er godt å se at dette er et tema som gleder og engasjerer. Skulle bare mangle...

Vi får bare ønske alle Viking, Molde og Sandefjord (!?!) fans en riktig god vår. Ta vare på de små gleder, de er viktige for alle som holder med lag fra bygda.

Maria: En drakt står selvølgelig øverst på Kajas ønskeliste!

Ottar sa...

Å for en kveld.... vi har hørt suset fra stadion fra balkongen vår...og sett kamp på tv. STOR STOR kveld i Bergen!! Tror du skal så smått begynne å ta fram ordboka for gode oversettelser Kjartan!
Ha en fin uke!