onsdag, mai 17, 2006

17.mai feiring

I dag har vi feiret vår første 17.mai i Thailand. Dette ble gjort med brask og bram på residensen til den norske ambassadøren i Bangkok etter at dagen innledet kl 08.00 i sjømannskirken med en vaskeekte norsk frokost.

For oss misjonærnykommere var det en imponerende feiring vi fikk ta del i. Her var det ingenting som manglet. Ambassaden kunne by på ca 250 nordmenn, 17.mai tog (m/korps!), 17.mai tale, sekkeløp, potetløp og pilkasting samt (gratis, spis så mye du vil!) is og brus, kaker og hot-dog.

NMS-Thailand fikk også vist frem sine mange talenter. NMS stod for både underholdning, tale og korsang. Litt av en gjeng!

Her følger en liten stemningsrapport i form av bilder fra dagens celebrasjoner.
6 kommentarer:

Maria sa...

Gratulerer med dagen til dere i Thailand!! Så flott dere har det! Og varmt?... Eneste som mangler i det toget er jo et smilende fotballag og noen bråkete buekorps! Kos dere videre! God klem fra oss tre!

mamma sa...

Gratulerer med dagen! Kjekt at de har hatt ein flott dag. Det har vi og,tradisjonelt på alle vis. Pappa planlegg ein stemningsrapport på bloggen.....

tante bente og rune sa...

Hei Kaja! Gratulerer med dagen som vi voksne pleier aa si til hverandre. Vet du hvorfor vi sier det... det er fordi Norge har bursdag i dag. Ser ut til at du koser deg... Var isen god... tante bente og rune har vert i alversund i dag, og det var veldig koseligt... Fin du var paa bilde Eirin.. Og kjartan... var paa Brann kampen i gaar... siterer det jeg skreik i gaar...For det er Brann som skal spelle paa stadion i kveld.!Vi e de beste heia BRANN Vi e saa god at det gaar nesten isje ann, vi e saa god at bedre kan vi isje bli.. og drfor synger vi.... Klem fra tante Bente og Rune

askøybestemoren sa...

Kjære Kaja,Eirin & Kjartan!
Gratulerer med dagen! Så flott å høre at dere har hatt en fin 17 mai.
Kjekt med en stemningsrapport fra 17 mai på andre siden av kloden. Den største forskjellen er nok været og temperaturen -i dag ble nesten bunaden i kaldeste laget her....

Filippina sa...

Flotte bilder! Det ser ut som dere hadde en mye mer stemningsfull 17.mai enn her i manila. Det bekrefter også inntrykket av at ambassadene rundt i våre naboland gjør en ganske større innsats for sine landsmenn i utlendighet enn det Norges ambassade kan skryte av her. Og så har dere sjømannskirke!!! Neste 17.mai reiser vi til Bangkok!

tante Siril sa...

Gratulerer med dagen. E ein dag for sein, eg vett det. Men bedre seint enn aldri. Det såg veldig kjekt ud me 17 mai i Bangkok. Har hørrt at mange seie at 17 mai feiring i utlandet e ofte kjekkare enn i Norge? E d rett? Eg hadde og ein kjekk dag, feirte for fysste gong i Oslo. Det va stas, såg kongefamilien å greie ;-). Neste år går eg kanskje i barnetoget sjøl!? D va godt at du Kaja fekk is, det må ein alltid ha på 17 mai. Blir ikkje rektigt 17 mai uden.
Klem fra Siril