fredag, mai 12, 2006

Uke 19 i revy

Her refereres et knippe utvalgte situasjoner/begivenheter fra uke 19 (mandag og fredag stjeler riktignok mye, egentlig alt fokus).

Mandag 8.mai: Vi serverer frokost til vår generalserkretær Kjetil Aano. Frokosten, samtalen og pålegget går som smurt. Vi viser/sier frem alt vi har å by på. Barnehage, flotte barn, flott skole, flotte kolleger og klare meninger. Takk for en fin dag Kjetil!

Mandag 8.mai: Vi kjører frem og tilbake mange ganger de 2 km som skiller hjem og skole. Mange ting å huske på når man skal servere en general! På veien må vi trokle oss forbi mange matstasjoner som er gjort klar for innsamlende, meget unge munker. Det er visst en spesiell begivenhet i gata vår i dag. Har ennå ikke lest dette kapittelet i kulturstudiet og har ingen forklaring på fenomenet.

Fredag 12.mai: Vi skal ha prøve i vårt nyervervede bibelske/kirkelige vokabular. Vi skal vitne, åpne/avslutte møte, tale og introdusere sanger for et lite pulikum. Kjartan er syk og til dels uforberedt. Likevel, alle består. Eirin med glans, Kjartan ved hjelp av den fantastiske nåden. Vi har desverre ingen bilder fra begivenheten, men illustrerer med Kjartans slørete blikk.

Fredag 12.mai: Vel hjemme allerede kl 10.00. Kjartan fyker i seng mens Kaja nyter livet med sin gode venninde Boa. Boa er datteren til Phen som er hushjelpen vår. En nydelig jente som Kaja nyter å tilbringe tid sammen med!

Fredag 12.mai: Ennå ikke funnet sted: Dobbelbursdag for våre to lærere. Begynner kl. 18.00 i Sørheimresidensen (11.00 norsk tid). Referat følger. Ha en fin dag alle der hjemme!

7 kommentarer:

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Herved er det bevist at bloggskriving og febertåke er en dårlig kombinasjon.

Vi hadde besøk av vår general tirsdag 9.mai, ikke 8. Dessuten er det på det rene at tidsforskjellen mellom de Norge og Thailand for tiden er 5 timer. Det som skjer kl 18 i Thailand vil dermed finne sted kl 13 i Phibun.

For å være ærlig så grunnet jeg på denne forskjellen i gjerningsøyeblikket. Jeg kom da frem til at 18-5 måtte bli 11. I etterpåklokskapens ånd trekker jeg denne påstanden.

Kjartan

Festen begynner kl 13.oo norsk tid!

Anonym sa...

Kanskje best du inntar senga, det virkar noko febrilsk og hektisk dette. Likevel- kjekt at det skjer ting rundt dykk....

Anonym sa...

stakkars broremann.

Hei Kaja vennen. Saa fin du var paa bilde, det ser ut som om du koser deg med Boa.

Stoor klem til Kaja.
Hvordan gaar det med Eirin....
Klem fra seimsbanden

Anonym sa...

Er ikke fritt for at jeg lengter etter en god klem fra Kaja av og til, og ikke minst fra hennes "opphav". Klem fra mormor og morfar som daglig følger med dere på bloggen. Er glad for at begivenhetene tross alt kommer på nork, tross nyerverved kompetanse.
mormor og morfar

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Spørsmål til oppklaring: Hva vil det si å "komme på nork"?

Herjer febertåken i Ganddal også?

Anonym sa...

No er det lenge sidan eg har gjeve livsteikn frå meg, men eg er stadig inne på bloggen. Så kjekt å lese om livet i Phibun!
No er bunadsskjorta stroken, og Brann har vunne nok ein kamp! Litt av ein sesong! Trenar frå Osterøy, veit de!!
God 17.mai!! Det blir vel eit flott tog!!?

Anonym sa...

Gratulerer med bibel-språk-testen begge to!! Det høyrest spennande ut!! Du får ta ein liten ekstra test på Kjartan før du slepper han til på talarstolen, Eirin!!