tirsdag, mai 09, 2006

Når nettene blir lange...

Når nettene blir lange, varmen intens og søvnen utblir da er det godt å være bloggjournalist! I dag sovnet undertegnede (mannen med caps til høyre, han tøffe og kjekke) i det meget ubeleilige tidsrom 20.00-22.00. Så her sitter jeg en sen nattetime og har satt meg fore å berette noen ord fra våre siste bravader. I helgen var vi i Pattaya på vår årlige LMT konferanse. Hovedfokuset på disse samlingene er fellesskapet med hverandre og med Gud. En flott samling der vi fikk tid til å stifte nærmere bekjentskap med våre internasjonale kolleger som alle til daglig oppholder seg i Bangkok.

Barna har hatt eget opplegg hele helgen og Kaja har storkost seg. Hun fikk til og med ta med sin personlige favoritt, barnehagetante Lek. På turen opp og ned synes Kaja at det var helt uaktuelt å omgås mamma og pappa. Lek er helten!

Den oppvakte NMS'er-leser vil kanskje skimte den grå luggen til vår generalsekretær Kjetil Aano på fellesbildet ovenfor, han er for tiden på besøk i Thailand og deltok på vår samling i Pattaya.

I morgen kl 08.30 ankommer Kjetil Phibun for en bedre frokost på vår språkskole. Vi gleder oss til det!

God natt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

..då håpar eg at dagen i dag blir ein bra dag likevel, dumt å sova på feilt tidspunkt. Du får ta det att - neste natt....
Synes de får vera med på mykje spanande, kjekt at Kaja kosar seg! Hels Kjetil!

Anonym sa...

Hei hei...

Tante Bente ser en lykkelig liten jente paa bilde.Saa kjekt at du har det saa g;y Kaja. Lindsey bjeffer en liten hilsen oxo.
Rune hilser oxo, og han gleder seg til aa se deg.

Ja ja kjartan.... sovner tidligt... et sikkert tein paa at alderen gj;r sin innmarsj. Hvordan har fruen i huset det....her paa seim skinner solen og det er ca 24 grader og masse pollen. kjempe klem til dere begge fra oss paa seim.

Anonym sa...

Tenker at litt ro over tilværelsen også kan virke inn på nattesøvn, sitter og titter bort på bilder ad dere og ikke minst Kaja, tatt sommeren før dere reiste, skal si tida går fort og Kaja vokser. Ja om noen få måneder fyller hun jo snart 3 år. Kjekt å stadig få nye billeder og innslag på bloggen. Har sagt det før Kjartan Du skriver virkelig bra. Du skulle bare hørt alle kommentarene vi får om det. Nok "skrøyd" for i dag, men mer kommer i takt med dine festlig kommentarer. Hils kjente og dine kjære
mormor og morfar

Anonym sa...

Må bare sei at eg syns de stolane va heilt fanatstiske. Hadde de pynta for dokke eller? Men de va ikkje så fine som Kaja og Kjartan. Har og sitt bilde som e av dokke på Tvedtens blogg, veldig koseligt bilde.
Kjartan, når eg komme ner så ska eg holda deg våken om kveldane sånn at du får sova om nåttå. Ikkje ver redd for det.
Klem fra Siril

Anonym sa...

Tenkte bare at eg måtte sei at nå har eg bare 3 eksamener igjen på lenge. Kanskje for alltid.

Siril