fredag, juni 09, 2006

Fotballtider

Inspirert av disse fantastiske fotballdager der Brann herjer i fotballnorge og Fotball-VM har sitt avspark, så har fotballen også fått sin renessanse i Phibun.

I dag har gutta på Immanuelhjemmet vært i vår hage og virkelig fått kjørt seg. Vi har trosset 34 grader celcius og hatt en skikkelig god halvannentimes fotballøkt.

Det var rett og slett utrolig gøy, både det å spille fotball og det å være sammen med gutta fra internatet. Fra Immanuelhjemmet har det lenge vært et ønske om at Kjartan, Espen og Satad skal ta gutta med på litt skikkelige "guttedager". Dette ønsker vi å følge opp, og vi ser for oss en fremtid preget av ulike økter. Rottejakt, froskefangst, fiske og fotball er noen av våre aktuelle poster.

Bakgrunnen for ønsket fra internatet er at staben på Immanuelhjemmet er blottet for testosteron, der er det tre hyggelige thaidamer som står for det meste som skjer.

Det er flott å kunne bidra med litt (eller skal vi si rikelig...) maskulinitet og fellesskap ovenfor de 12 gutteelevene på Immanuel, og jeg (Kjartan) gleder meg veldig til å bli bedre kjent med dem alle.

Som en kuriositet kan vi nevne at dere på bildet til høyre ser dagens slitne og varme toppscorer. Med selveste SK Brann logoen på brystet var det heller ikke rart at det oste av respekt blant de unge krefter i motstanderlaget.

Som dere ser på bildet under så hadde vi også et meget engasjert publikum. Kaja hadde besøk av Peace, sønnen til Noy og Suphat som dere kan lese om i artikkel skrevet 23.05.06.

7 kommentarer:

Anonym sa...

For en kamp
For en hage
For en fyr
For noen supportere

Anonym sa...

- eg sluttar meg til morfar sine ord, men kor e Eirin?

Anonym sa...

Viktig melding til Eirin!

Si noen ord... ER ikke bare Kjartan som skal fortelle... Har ikke du noe spennede aa fortelle????

Kjempe klem til Kaja! og til Eirin og Kjartan

Anonym sa...

Hei Kjartan og de to "jentene" dine!
Dette så kjekt ut! Har jo hørt rykter om Brannsangen på thai. Kanskje får vi høre den når vi kommer om vel en ukes tid?
Men hva med å lære gutta på Immanuelhjemmet Brannsangen på bergensk? Det må jo være topp at Brannsangen også lyder i Phibun for en Brann-fan som deg.....

Anonym sa...

Det høyrest fint ut! Må også få gratulere med det nye medlemet i misjonær-storfamilien i Phibun!! Kjekt å lese om vesle Marte! Det blir nok stas å få dei på plass att saman med dykk!!

Anonym sa...

hei, nå e me på sola flyplass, me lure på ke adressen dokkers e ? send en melding te ørjan eller siril

Rabenorolahy sa...

Hei Kjartan! Ikke verst! kjekt å se at du spiller fotball, selv om det er med feil drakt (eller ikke, siden Bjørn spiller der nå. Må nesten ta stilling til dette en dag!). Her går det mest på å se på VM, spiller litt med ungdommer når jeg er på turné. Ser fram til neste sommer, i gymsalen på MHS!
Hils kona og den minste.
Rado