fredag, juni 16, 2006

Nye gjester er ankommet

Med dette gjør vi comeback i bloggens verden. En uke til ende har redaksjonens mer eller mindre faste skribent ligget til sengs med feber og andre uønskede symptomer. Uansett regner jeg med at dere, kjære lesere, har hygget dere med de gledelige nyheter fra Tveten's i Bangkok, der det lille under Marte Tveten har sett sine første lysstråler og lyttet til sine første thaigloser.

I dette comeback kan vi berette om nyankommet besøk fra Norge. Tante Siril og onkel Ørjan er kommet til Phibun! De ankom i går kveld og skal være hos oss i vel tre uker. Kaja har gledet seg i lange tider, og i går kveld var hun særdeles skuffet da pappa ville geleide den unge dame til sengs før tante og onkel var kommet. For å løse den vanskelige konflikt måtte vi ty til dialog og kompromiss. Kaja fikk lov til å sove på sofaen mens vi ventet, og pappa lovet å vekke henne når han så bilen gli inn på tunet.

Som dere ser av bildet helt øverst så var det en susen men lykkelig Kaja som kl 22.00 stilte opp i velkomstkommiteen.

I dag har vi hatt en liten julaften her i Hoay Pai (for de mindre lokalkjente kan vi forklare at Hoay Pai er navnet på området vi bor i). Tilsynelatende har Ørjan og Siril latt klærne ligge i Norge og stappet tre kofferter full av gaver og snop.
I ettermiddag har Ørjan også fått sin ilddåp på Sørheims fotballbane. Mens Kjartan stod på sidelinjen og pleide sin skrale men oppadgående helse, var Ørjan familiens alibi i kamp mot de spreke internatgutter.

Forøvrig kan vi anbefale en nyopprettet blogg som omhandler NMS sitt arbeid på "Lovsangshjemmet" i slummen i Bangkok. Link til denne siden vil dere fra nå av finne i margen på vår blogg.

6 kommentarer:

mamma sa...

Eg har sansen for dialog og gode kompromiss, Kjartan. Ha det fint med gjestane, neste gong er dei vi som kjem............kan nesten ikkje tru det.

Johanna sa...

God bedring Kjartan! Funka ikkje Brann-formasjonen?? (eg fekk jo det tipset av deg for immunforsvaret...)
Kos dikka med besøk! Dei er heldige..

morfar sa...

Det e godt at eg vett kor de e, sa ei mor te meg når 2 av ongane satt i fengslet. Nå e ikje Hoay Pai for fengsel å reina, men kjekt at de e vell fremme og sammen alle 3 (5). Håbe dokke får ei kjekke ti isamen og at de e bere me helså te den utmerkede redaktøren.
hildur/sigmund

Elin (Nærland) Langmyr sa...

Så kjekt å hørra at dåkke har besøk av gode ganddalitter! Hels Ørjan og Siril!

Klem!

tante Ingvild sa...

Kjekt at de har fått besøk!!Kos dykk alle saman.Eg har nett hatt ei fin ferieveke på Shetland. Kombinert tur og akvarell-maler-kurs.No har eg tre dagar att på skulen, så er det ferie.Hels til besøket!!
Helsing tante Ingvild

Kjartan, Eirin og Kaja sa...

Velkommen på bloggen Elin!
Kjekt å hørra fra deg. Håpe alt står bra te me fruen.

Eirin