onsdag, juni 21, 2006

Agurktider

Sommeren er som kjent en ørkenvandring hva nyheter angår. Så også i Thailand...

Vi lever nå i en liten adventstid mens vi venter på ferie, Tveten, plassering og andre godbiter. Sett bort i fra at vi fortsatt har celebert besøk av onkel Ørjan og tante Siril, så er hverdagen for tiden forbløffende forutsigbar. Vi studerer språk, går på gudstjeneste, handler i Ubon en gang i uken, reiser til Khong Jiam og nyter lørdagen, bringer og henter i barnehagen og ser fotball VM på kveldstid.

Mens vi driver bort langs tidsaksen så kretser våre tanker ofte rundt dette med plassering og fremtidig arbeidssted. Vi er overmodne for en avklaring! Blir det Mukdahan eller blir det noe annet? Selv om vi er utålmodige og ivrer noe voldsomt, så vet vi at saken er i gode hender og at det for tiden foregår en nødvendig prosess. I løpet av sommeren regner vi med at det foreligger en avklaring for både oss og Tveten, så vær gjerne med å be om at dette får et riktig utfall. Vi ønsker å havne der Gud har aller mest bruk for oss!

Forklaring av ukas klipp:
  • Øverst ser dere flittige Eirin som studerer dagens geografileksjon.
  • I midten ser dere søsknene Helgaland Larsen som sløver ved bassengkanten i Khong Jiam.
  • Nederst ser dere Kaja som på trygg avstand følger søndagsskoleundervisningen i Fahoen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

- koselige bilder- rart å tenkja på kva som skjer inni ei lita jente med dokke i armane, som betraktar noko ho kanskje hadde lyst å vera med på, men ikkje heilt vågar seg til....ser veldig normalt ut - men likevel???

Anonym sa...

Lover å være med dere i bønn ang. fremtiden I Thailand. Hils våre kjære, ikke minst "litlemisjonæren". Sitter og skriver med en liten klump i halsen som nybakt pensjonist. Et fengslende liv er difinitivt over så hva nå ? Har jo noen planer, men må si jeg sitter her med en underlig følelse. Alt godt til dere.
pensjonisten

Anonym sa...

Hei lille vennen min. Så koseligt å se at du har dukken med deg. Du ligner litt på tante bente da jeg var liten og bar rundt på dukken min som het elisabeth.
Og så fin kjole du hadde på deg.

Mange god klemmer til deg lille venn.

Anonym sa...

Hei på dere! Jada, dere skal få Tveten tilbake.. he he!

Lurte bare på om det gikk ann å få tilsendt bildet fra søndagsskolen i Fahoan?? Gjerne flere også om dere har det!