torsdag, august 10, 2006

Status quo ante

Til deg som lurer på hvordan det ligge an med vår plassering så må vi bare si det samme som vi hver dag sier til oss selv; Smør deg med et tykt lag tålmodighet!

Vi har lenge håpet og trodd at en avklaring er rett rundt hjørnet, men vår stadig voksende, om dog manglende, erfaring fra Thailand sier oss nå at dette får komme når det kommer.

Vi er uansett trygge for at den rette avgjørelsen vil komme. Det er flotte folk som nå har saken i sine hule hender, og sammen med dem søker vi de rette løsninger. Sjansen for at Mukdahan blir vårt neste stopp er på ingen måte redusert. Nå gjelder det bare å finne de rette prossesser for å få en endelig avklaring.

Det som frustrerer oss i denne adventstiden er ikke først og fremst plasseringen i seg selv, vi har ro for å legge dette i Guds hender. Det vanskeligste er dette å sitte inne med et stort engasjement som holder på å boble over. Om ikke en hovedarena for "uttak av engasjement" snart dukker opp vil vi snart se trykkokerens røde lampe.

På bildet ser dere hvordan det nå ligger an på tomten i Mukdahan. Kirken er i følge byggsjefen 55% ferdig og ventes å åpne om ca 4 mnd. Kirksenteret og de andre bygg skal stå ferdig innen april 2007.

1 kommentar:

Rabenorolahy sa...

hei
dåkke æ goe såm æ så tålmodige. dæ må vær en kamp av å te å ikkje la frustrasjonen ta øvehånn når dæ går så uendelle lange ti på at dette ska varta bestemt. me æ jo heldige såm allarede æ i arbei, å "allti" he visst kor å kæ. Lykke te mæ ventetiå, kos dåkke i phibun å alle dens fasiliteter (he, he), i tilfelle dåkke enne ennå lengar vekk i gokk...

klem turid