torsdag, august 10, 2006

Siste skudd på Phibun-stammen

Den som måtte tro at vi her sikter til vårt lille fadderbarn Marte Tveten må vi korrigere. Marte er riktignok meget ny og ny-delig, men her er det den mere hardbarkede australier Simon James Mackenzie (til høyre på bildet) vi skal vie vår oppmerksomhet.

Simon kom til Thailand som første luterske misjonær fra Australia samtidig som Sørheim og Tveten ankom smilets land. Han har frem til nå øvet sine språkferdigheter i Bangkok, men etter en meget kort betenkningstid har han besluttet å slå til på et meget forlokkende tilbud fra vår skole i Phibun.

Det er flott å få Simon inn i vårt miljø. Vi er ikke flere enn at vi har godt av litt "miljøpåfyll", nye meninger og tanker som kanskje ikke er like strømlinjet som røsten fra Phibun forøvrig.

Med dette vil vi ønske Simon hjertelig velkommen, og vi ser frem til å høre flere thaigloser med australsk akksent.

Til slutt må vi legge til at det absolutt IKKE er å forakte at Simon har 8 års erfaring som dataingenør, snakk om Guds gave! Til alt overmål er han en Mac-ekspert! Fra nå av abdiserer Kjartan og Espen gladelig fra tronen som Phibuns upålitelige datahjerner.

1 kommentar:

Anonym sa...

Godt å snakke med deg i går, Eirin!
Godt dåke har fått selskap av ein te på skulen! Han komme nok ikkje te å overgå dine ferdigheter i å snakke Thai! Imponerende å hørre deg snakke språket!