tirsdag, august 15, 2006

Nettcafe a'la Phibun

Fenomenet nettcafe har blitt en slager. I vår lille utpost i verden er muligheten for å ta del i denne godbiten fra vårt informasjonssamfunn svært begrenset.

Men, ingen grunn til surmuling av den grunn. Her i Hoay Pai har vi gitt begrepet "nettcafe" et nytt innhold. Den phibunske varianten går ut på å nyte en kaffekopp sammen med familie og venner på andre siden av kloden. For å få dette til benytter vi vår nye Mac og det fantastiske programmet Skype.

Skype er et program som gjør det mulig å se og snakke med våre kjære der hjemme i nord. Til alt overmål er det gratis! Uten tvil et revolusjonært verktøy for enhver misjonær med snev av hjemlengsel. Alle som vil kan laste ned Skype ved å trykke HER.

I ettermiddag har Kaja hatt en nettcafe-date med mormor, til stor glede for begge parter.

Oppfordringen er herved gitt; Last ned og logg inn til en kaffekopp!

5 kommentarer:

Ottar sa...

Det hadde vært supert å få til!! Skal purre litt på teknisk avdeling og se hva vi kan få til. Han er forresten travelt opptatt med pappaperm - gjett om de koser seg! Jeg begynte på jobb i går, og der har vi jammen meg fått ny kontordame! Fra Masfjorden! Nabojenta deres - Laila!! Utrolig koselig!! Skal hilse!

Anonym sa...

...dette Må bestemor få til og.....

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Kjære Maria!

Forsett å purre du, han får det nok til! Hadde vært kjekt å snakke med dere igjen. Håper det går fint på jobb.
Hils mennene dine

Eirn

Anonym sa...

Jepp! Ska sette maen på oppdraget!

Anonym sa...

Hei Phibun!

Når bredbåndet inntar Høgvollveien om ca en uke, skal jeg og på skype! Norge er bra! Litt kjøligere i lufta nå, noe som passer den høygravide ypperlig. Ventetid er kjedelig, men nå skal jeg spise pappas fiskegrateng (Findus altså), og poteter fra hagen. Hva er tlf nr deres hjem? Finner det ikke...

Klem fra Eirin