søndag, september 17, 2006

Siste nytt fra Mukdahan

Denne helgen gikk turen nok en gang til Mukdahan. Vi reiste på lørdag sammen med Tveten, Heggernes og Simon og kom hjem søndag ettermiddag.

Det er alltid like spennende å komme til Mukdahan. Nesten hver gang forteller evangelisten, Sim, om nye mennesker som har kommet til tro. I dag fikk vi vite at denne mannen akkurat hadde tatt i mot Jesus. Han er jurist og kollega av Sims mann. Fantastisk å se at vennskapsevangelisering gjør susen også i Thailand!

Det er også inspirerende å se at byggeprossessen går sin gang. Riktignok var det nå lite fremdrift siden forrige besøk. Kraftig regnfall har gjort arbeidet vanskelig de siste ukene, men under vår "inspeksjon" på lørdag var der heldigvis atter full aktivitet på tomten.

I dag var vi på gudstjeneste. Før kirkebygget står klart en gang i april neste år så fortsetter menigheten å samles til gudstjeneste hjemme hos Sim og mannen. Når store deler av menigheten samt en gedigen delegasjon misjonærer samles i den lille stuen, får man et sterkt møte med både tropisk og menneskelig varme.

Som dere ser av dette bildet så røynet det kraftig på for den yngre garde. Slitne og "smokketrengte" rottet Kaja, Henrik og Filip seg sammen i en innbydende god-stol utenfor huset.

Neste mandag reiser vi sammen med biskopen og vår representant, Dag, på ny tur til Mukdahan. Det er biskopen som har invitert oss med på denne turen. Vi håper at dette møtet kan hjelpe oss noen skritt videre mot endelig plassering.

Det er ingen tvil om at dragningen mot Mukdahan er STERK...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjekt å sjå og høyra. Håpar avklaring nærmar seg for dykk. Smokkebildet var smukt.

Anonym sa...

Så spennande og kjekt å høyre!! Me skal ta det med i forbøna på foreininga på tirsdag!

Anonym sa...

Gratuler med med den store dagen, Kaja. som du har gledet deg sånn til. Håper, at sjokoladekaken smaker. Og at dere alle koser dere sammen. Hils kjente.
Mormor og morfar

Anonym sa...

Forstår godt at dåke e veldi spente!!!
Eg ber!